Stranica 90 od 111 PrviPrvi ... 40808889909192100 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 4,451 do 4,500 od 5539

Tema: antirecesijske mjere u vasem kucanstvu

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    Špajza ili veliki ormar nisu bitno različiti. Jedino kaj u trosobni stan od 45 kvadrata ne možeš staviti veliki ormar
    Kaj znači veliki ?

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

I MM ostaje duze budan od mene,isto gleda TV ili surfa, mene bi to izludilo jer trebam savrsene uvjete za san.

Uz to ja gasim sva svjetla vec od 20h,a on uvijek treba neko svjetlo, tako da smo nasli medjurjesenje. Upalimo jednu ledicu u kuhinji da on ima osjecaj svjetlosti a ja pak tmine.
    Stalno drobim lučenej melatonina ne ide uz upaljena svjetla bla bla
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 28.05.2021. at 09:51

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Špajza ili veliki ormar nisu bitno različiti. Jedino kaj u trosobni stan od 45 kvadrata ne možeš staviti veliki ormar
    Bome, ne bih se složila... Zapravo ovisi o stanu. Špajza se u pravilu ne grije, a ormar je u prostoriji.

Zimnica uredno može stajati u špajzi, ali u velikom ormaru to nije baš sretno rješenje. Veliki ormar je čak bolji od špajze za spremanje usisavača, sredstava za čišćenje i slično, a špajza je bolja za spremanje zaliha hrane. Eh, sad - ako nemaš špajzu, to te prisiljava da ne držiš velike zalihe. Sve to ima svoje prednosti i nedostatke i jako ovisi o načinu života obitelji... Ja imam svake godine zimnicu za najmanje četiri adrese (moji roditelji, moj brat, svekrva i mi, ne računajući donacije dalje). Obično to brzo izmjestimo, ali postoji period kad su mi špajza i ostava u podrumu prekrcane staklenkama. Sad je to spalo na male količine (proljeće je, zimnica se uglavnom potrošila) pa nije tako prepunjeno, aliiii krajem jeseni je koma.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I ja imam zimnicu.
    A imam i veliku količinu brašna koja se istina brzo troši her sam počela peći kruh.

I zimnica i domaći kruh spadaju u antirecesijske mjere pa smo se vratili na temu

Imam i zalihe WC papira, al to je mm-ova boljka. Nisam skužila zašto ima potrebu za zalihom istog

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Evo, i mi već sad imamo debeli višak kvadrata. A uskoro ćemo imati još veći. I to puno ranije nego kaj sam mislila

Ne mislim da sam razmažena al i mm kao i Tančin gleda tv do kasno. To meni jako smeta.

A kaj se standarda tiče, meni se čini da su neke stvari potreba a ne luksuz. Pa ne živimo više u spiljama. A Japan ima debeli manjak prostora pa žive kako žive. Amerikanci pak imaju puno prostora pa i veće kuće.
    Špajza nije zimnica. Gdje vi koji ju nemate držite lojtre, usisivač, dasku za peglanje, nastavi niz?
    U stanu od 50m2 imamo ugradbeni ormar u hodniku u koji mi sve stane.
    Nije svima ista potreba. Meni koja imam jedno dijete dodatni wc nije potreba. Ne bi ga bilo loše imati, ali nije mi potreba.
    Nisam vidjela do sada stan u kojem je prostor bilje iskorišten nego u našem. Živim u moderno uređenom funkcionalnom stanu od 50m2. Da imamo dvoje djece onda bi kćerkina soba bila premala, ovako je taman. Kad otplatimo stan za 3g razmišljamo o kupnji još 1 manjeg.
    Za sad u ovom stanu imamo sve što i kako nam treba. Nije da ne bih živjela u stanu od 70m2, ali životne prilike su bile takve da je trebalo mami plaćati i dom i ovo je bilo idealno. Pokrij se koliko možeš.
    Mi smo i više nego zadovoljni s prostorom u kojem živimo. Svakako ne živim u spilji.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    Meni koja imam jedno dijete dodatni wc nije potreba. Ne bi ga bilo loše imati, ali nije mi potreba.
    Vjeruj mi, potreba za dodatnim wc-om nema veze s brojem djece

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

I ja imam zimnicu.
    A imam i veliku količinu brašna koja se istina brzo troši her sam počela peći kruh.

I zimnica i domaći kruh spadaju u antirecesijske mjere pa smo se vratili na temu

Imam i zalihe WC papira, al to je mm-ova boljka. Nisam skužila zašto ima potrebu za zalihom istog
    na muža

Kako stalno pokušavamo vratiti temu, al ide nam onak-onak

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    i ja sam mislila da ima veze s s brojem članova kućanstva, ali otkako je MM uveo praksu opuštanja u kadi koje trajeee, shvatila sam da nije nužno vezano uz to koliko nas ima nego koliko se dugo zadržavaju pojedini članovi kućanstva unutra
    Muž naravno ne bi dopustio da mu kćerka ulazi u WC dok se on gol opušta,a i inače ne voli da mu netko remeti intimu boravka u WC-u hahaha

Tako da 2 WC-a su nam aman-taman

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Pričamo li o 2 WC-a s 2 školjke, ili odvojenoj kupaoni i odvojenom WC-u (1 šolja)?
    Ja ne vidim bitne koristi u varijanti br.2.
    Dapače, srušila sam pregradni zid između te 2 (male) prostorije i dobila all inclusive normalnih dimenzija.

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

OK, onda ću preformulirati. Meni i mojoj obitelji u skladu s našim navikama i potrebama dodatni wc treba 3 puta godišnje. Dakle, nije nam potreba. Valjda smo uskladili naše fiziološke potrebe s neimanjem dodatnog wc-a i evo nas živi i zdravi

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Kad sam ja kupovala novi stan, imala sam niz nekih zahtjeva koji mi se nisu činili nikakvo čudo, od lokacije, pa balkon, špajza, podrum/spremište itd.

Jednom sam to izrecitirala nekom znancu pa mi je rekao : neš' ti nikad kupiti stan. I nažalost, bio je u pravu, žalosno je ali istinito da sam na području na kojem sam tražila stan vidjela veliki broj novih stanova, a gotovo niti jedan nije imao ovo što sam stavila na listu važnih stvari. Zašto se to danas tako radi stvarno ne znam, a pretpostavljam da je zato da stanovi budu što jeftiniji.

Tako da sam morala prihvatiti realnost pa nemamo niti špajzu niti spremište. Odnosno, imamo špajzu koja je bila predviđena za dodatni WC. Inače imam mali stan u istom kvartu, gradnja osamdesetih, koji ima sve ovo navedeno.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Argente prvotno napisa Vidi poruku
    Pričamo li o 2 WC-a s 2 školjke, ili odvojenoj kupaoni i odvojenom WC-u (1 šolja)?
    Ja ne vidim bitne koristi u varijanti br.2.
    Imali smo obje varijante. U prošlom stanu varijantu br. 2, u sadašnjem stanu br. 1. Obje su bile vrlo korisne, s obzirom na navike ukućana

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Mima gradi se tako da imaš više soba u manje kvadrata... nekome će soba od 8 kvadrata značiti više nego špajza i wc.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

To je problem, da. Nemamo dovoljnu platežnu moć za život u adekvatnom prostoru.

I onda jedni druge uvjeravamo da nam ne treba veća soba, dodatni wc, špajza... nastavi niz.

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Ja se ne uvjeravam za špajzu stvarno! Imam doma 1 kg brašna i jednu teglu pekmeza i jednu teglu ajvara i više od toga niti ne želim imati. Usisavač imam neko mjesto između ormara i zida, iza vrata... stol za peglanje ne želim imati. Da nemam garažu, ne bih imala niti lojtre. Minimalizam je moj đir, špajze su ako želiš nešto imati, što ja ne želim.
    Posljednje uređivanje od Bubilo Bubich : 28.05.2021. at 12:30

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

BB, čitajući te na ovoj temi, stvarno mislim da biste napravili pogrešku da ste išli kupovati kuću

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ja se ne uvjeravam, meni je sasvim dobro, drugo je što mi ti ne vjeruješ. 50m2 za nas troje je dovoljno.

Bilo bi mi dobro i u 20m2 više, ali kao što sam napisala trebalo je 6,5g plaćati mami dom i tu je otišlo tih 20m2 i ne žalim ni sekunde.

p.s. odgovarala sam NanoiBeba
    Posljednje uređivanje od mitovski : 28.05.2021. at 12:42

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

BB, čitajući te na ovoj temi, stvarno mislim da biste napravili pogrešku da ste išli kupovati kuću
    Pa oduvijek sam pisala da je to samo zato jer mm tako želi i nikakav stan nikada nije htio razmatrati.
    A još se uvijek stignem rastati...
    Ili...
    Ionako se zezamo, kad djeca odu... on će u neku kuću na selu, a ja u garsonjeru u Novom Zagrebu.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sad bih morala tražiti a i pitanje je bih li našla, svojedobno je postojao pravilnik ili standard o minimalnim uvijetima koje bi stan trebao zadovoljavat.
    Medjutim, danas se svašta gradi a i papir svasta podnosi pa se ljudima dogodi da kupe stan i onda skuze da u mini sobu ne mogu staviti standardni krevet.

No ak je vama dobro, drago mi je, al za mene to nije minimum normalnog stanovanja bez obzira treba li ti špajza ili ne. (karikiram).

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Mislim, ja da gradim kuću (kažem gradim jer takvih nema za kupiti), ta bi za nas 5 imala 120-140 kvadrata. Sve više od toga mi je nepotrebno.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ha, ha, živa istina ovo za standardni krevet. Muž i ja smo davno gledali jedan stan koji nas je privukao krasnom velikom terasom, a i odvojenom kuhinjom (još jedan od mojih nevjerojatnih zahtjeva koji je u novogradnji neispunjiv). Moj tata koji je bio građevinac je onda gledao taj nacrt i rekao nam pa jesti li vi svjesni da vam u ovu spavaću sobu uopće ne stane krevet

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Mima, nagledala sam se stanova sto prilikom kupovine, sto kod prijatelja, moram priznat da je vecina stanova imala spajzu i supu, nije to neki vau extra dodatak, to je onako u prosjeku nesto imaju stanovi.

Hocu samo reci stan s balkonom, izbom i supom fakat ne izgleda tako tesko za naci.
    Al eto ocito ovisi i o lokaciji.

Mitovski, pa za vas troje 50m2 vjerujem da moze biti posve ok.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pa i ja sam se nagledala, pa nisam nalazila stanove sa šupom i špajzom, tako da se meni ipak čini da je wow. Napominjem - govorim o novim stanovima.

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Mima, nagledala sam se stanova sto prilikom kupovine, sto kod prijatelja, moram priznat da je vecina stanova imala spajzu i supu, nije to neki vau extra dodatak, to je onako u prosjeku nesto imaju stanovi.

Hocu samo reci stan s balkonom, izbom i supom fakat ne izgleda tako tesko za naci.
    Al eto ocito ovisi i o lokaciji.

Mitovski, pa za vas troje 50m2 vjerujem da moze biti posve ok.
    Pa za nas troje je i više nego ok, zato ne kužim čuđenje.
    Imamo 2 spavaće i to pristojne, dnevni boravak,kuhuinju, wc i balkon dodatno od 7m2. Imamo i šupu u podrumu. Balkon je bio veći, ali smo ga pregradili i od tog dijela napravili blagovaonu. Raspored je bolji nego u mnogim stanovima koje sam vidjela da imaju +20m2 više. Tko nam god dođe prvi put ne vjeruje da stan ima 'samo' 50m2.
    Al ne kužim što bih ja sad trebala kukat jer su mi se u životu dogodile takve situacije pa sam financije morala preusmjeriti na nešto drugo i nisam mogla kupiti dodatne kvadrate pa sad ispada da se uvjeravam da mi je ovo dosta. Dosta mi je, kad čistim previše.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

E da. I da se nesto nazove sobom, u nju treba stati krevet, ormar i ev. radni stol ako se radi o dječjoj sobi. Ako prostorija nema dovoljne uvjete za to, ona se ne zove soba, već prostorija u stanu, nepozbate svrhe.

mima, ti si imala sreću jer je tata pogledao. Zbas koliko se ljudi zaribalo?!

I kaj je najbolje, na tlocrtu je nacrtan krevet i ormar i svašta, al nema upisanih dimenzija.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mitovski, stan ima 50 kvadrata sa ili bez tog dijela pregradjenog balkona? Mene bas zanimaju prostorije i njihove veličine. Al ok, ak ti veliš da to sve stane u 50

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

E da. I da se nesto nazove sobom, u nju treba stati krevet, ormar i ev. radni stol ako se radi o dječjoj sobi. Ako prostorija nema dovoljne uvjete za to, ona se ne zove soba, već prostorija u stanu, nepozbate svrhe.

mima, ti si imala sreću jer je tata pogledao. Zbas koliko se ljudi zaribalo?!

I kaj je najbolje, na tlocrtu je nacrtan krevet i ormar i svašta, al nema upisanih dimenzija.
    U kćerkinu sobu stane krevet, radni stol, ormar-doduše manji, ali dovoljan, polica s knjigama i ona ikea polica na stepenice i ima veliki prozor i dovoljno svjetla. Naša soba je skoro pa duplo veća. Nama stane krevet od 160cm i veliki ormar i oveća komoda i imamo prozor dužinom cijele sobe.
    Ja inače imam problem s tim mjerama, ali srećom imam MM-a koji to složi i ocijeni savršeno od oka.

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

mitovski, stan ima 50 kvadrata sa ili bez tog dijela pregradjenog balkona? Mene bas zanimaju prostorije i njihove veličine. Al ok, ak ti veliš da to sve stane u 50

Stan ima 49m2 s tim pregrađenim balkonom + 7m2 balkona. Pozivam te da dođeš vidjeti, samo reci kad da počistim
    Imam i nacrt jer smo legalizirali balkon.
    Posljednje uređivanje od mitovski : 28.05.2021. at 13:16

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Ja ne mogu nikoga zvati da pogleda, ja nisam u stanju počistiti ni tih 44 kvadrata .

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Hvala.

Evo vidiš. Ne bih spavala na krevetu širine 160. Mi imamo 180 i ljuta sam kaj nisam poslušala muža da kupimo 200.

Značiono kaj smo manje više sve napisale - svatk9 od nas ima svoje kriterijr.

Meni je samo žao kaj ne mogu naći standard stanogradnje. No on je vjerojatno po JUSu

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i motovski 49 +7 je 56.

A htjela sam napisati da za ono kaj si ti napisala da imas, ja odokativno mislim da treba min 60 kvadrata

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Nano,

Neto korisna povrsina stana se racuna s koefic.1,a vanjski (poput balkona) s nizim koeficijentom, al ti to zbog svoje struke znas.

Tako da 49 + 7 nije jednako 56.

I krevet 160cm je fakat bracni krevet standardnih dimenzija, 2 madraca od 80cm. Vrlo komotno. Ok aj 180cm je jos šire.
    Sve van toga je vanstandardno. Ono 200cm mi zvuci fakat ogromnooo.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 28.05.2021. at 13:31

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Hvala.

Evo vidiš. Ne bih spavala na krevetu širine 160. Mi imamo 180 i ljuta sam kaj nisam poslušala muža da kupimo 200.

Značiono kaj smo manje više sve napisale - svatk9 od nas ima svoje kriterijr.

Meni je samo žao kaj ne mogu naći standard stanogradnje. No on je vjerojatno po JUSu
    Između mene i MM-a stane skoro još jedna osoba. Na moru imamo 180cm krevet i ne vidim nikakvu prednost u odnosu na krevet od 160cm. 140cm je već premalo, ali 160 mi je sasvim komotno.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Meni je 160cm sasvim normalan krevet, a inace se rostiljam nocu i spavam vrlo siroko, rasirenih ruku, nogu onako ko poza trkaca u trku

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Lili, mitovski je dio balkona pretvorila u stambeni prostor. Znači računala sam točnu količinu kvadrata u kojem su prostorihe za stanovanje. Koeficijent s tim ndma veze. On je bitan kod cijene i računanja ukupnog prostora

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Meni 160 nije normalan krevet. Da ali za jednu osobu. 180 mi je na knap.

Isto kao sto je standardni krevet za jednu osobu 90 a ne 80. Mi smo u starom stanu imali dječje krevete 80 jer širi nisu stali

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Joj da predvidjela sam zatvaranje dijela stana,al koliko shvacam mitovski upravo je 49m2 unutra nakon zatvaranja.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ajde sad stvarno pretjerujes da je krevet 160 cm za jednu osobu??
    Pa kolika bi trebala bit ta osoba, pretilna
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 28.05.2021. at 13:36

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nije. Zato sam i pitala jer mi je SF da to stane u 50. Nihe ni 56 puno više al već je realnije.

Inace ja ove cifre lupam iz glave. Pokušavam si vizualizirati prema prostorima koje imam u glavi. Mozda bi mi lakse islo s papirom i olovkom

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Ajde sad stvarno pretjerujes da je krevet 160 cm za jednu osobu??
    Pa kolika bi trebala bit ta osoba, pretilna
    To je luksuz koji bi si ja voljela priustit. Naravno da sam pretjerala.
    Znas i sama da ni muz ni ja nismo nesto krupni al bome nam je 180 na knap. Valjda nemirno spavamo

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Pa znam zato se u čudim
    Ja ne volim taj osjecaj prevelikoga oko sebe, taj American djir koji su cure spominjale.

U tim ogromnim hotelskim krevetima se osjecam ko u nekom beskraju, onako preveliki su mi i cesto previsoki, s previse tih jastuka, al su jakooo udobni i opcenito volim boravit u hotelima.

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Nije. Zato sam i pitala jer mi je SF da to stane u 50. Nihe ni 56 puno više al već je realnije.

Inace ja ove cifre lupam iz glave. Pokušavam si vizualizirati prema prostorima koje imam u glavi. Mozda bi mi lakse islo s papirom i olovkom
    49 je nakon prenamjene. Znači sad imamo 49 +7 balkon.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Aa, onda moram doći u goste

Sad sam se shetila da kad smo mi kupovali stan nije se plaćao porez ovisno o kvadraturi i broju članova obitelji koja kupuje stan.
    Sad se ne mogu sjetiti koji brojevi su bili. Možda
    60 ili 70 za 3 člana
    80 ili 90 za 4
    Tako nekako. Znači to su normalne potrebe kvadrata po osobi, nikakav luksuz

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Meni 160 nije normalan krevet.
    Svatko može imati svoje osobitosti. Tebi 160 cm ne paše, ali jest normalan krevet. Čak je i za američke kućerine to normalan krevet, queen size, ako se ne varam. Drugim riječima, tebi ne odgovara, ali je normalan i uobičajen.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Koliko se sjećam, početkom 80-ih smo na tehničkom učili kako nacrtati tlocrt stana u određenom mjerilu i onda smo izrezivali namještaj u istom tom mjerilu. Radi li se to i sada? Ili samo uče znakiće za vešmašinu ili ormar?

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Kao student sam stanovala u 35m2 na Ravnicama. Sjajan stan - odvojena kuhinja s balkonom u kojoj je 3 osobe moglo komotno sjesti i jesti (po potrebi i 4), pristojna dnevna soba s balkonom, a između jedna spavaća s krevetima na kat, radnim stolom s policama iznad njega i pianinom. Kvadratni hodnik i kupaona.
    Nekad su tlocrti bili izvrsni.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Koliko se sjećam, početkom 80-ih smo na tehničkom učili kako nacrtati tlocrt stana u određenom mjerilu i onda smo izrezivali namještaj u istom tom mjerilu. Radi li se to i sada? Ili samo uče znakiće za vešmašinu ili ormar?
    Ne znam ali znam da je moj kolega, susjed i vršnjak kupio kauč koji mu nije stao u db

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja inače mislim da je kupovina stana uvijek nekakav kompromis, jer jednostavno nije to tako da na tržištu postoji ono što si ti zamislio.
    (nema ni cipela kakve ja želim za kupiti, a kamoli stana)

Ja recimo nemam potrebu uljepšavati i tvrditi da mi nešto odgovara 100% zato što je moje ili zato što sam to skupo platila, neki kažu da je to loša osobina i da 'pljujem po svome'

Ali evo, te kuhinje spojene sa db su mi najgora stvar kod novih stanova, a kupila sam takav stan jer nije bilo drugačijeg a da je nov (osim onog sa mini spavaćom).
    Točno sam predviđala kako će to izgledati i da će se taj nered od kuhanja i hranjenja razvlačiti po dnevnoj sobi i da će me to stalno nervirati, i upravo je tako, dakle ne znam tko to voli i tko je izmislio te povezane dnevne prostore. Bilo bi mi sto puta draže imati odvojenu kuhinju u kojoj se može i pojesti.

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

A dobro, to ima veze s IQ.
    Mislim na kolegu s kaučem.
    Posljednje uređivanje od čokolada : 28.05.2021. at 14:55

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    A dobro, to ima veze s IQ.
    Mislim na kolegu s kaučem.

Ja sam imala obje opcije i odvojenu kuhinju s blagovaonom i zajedno s db. Preferiram jedan veliki open space, naravno uz mogućnost prirodnog prozračivanja prostora.

Ne znam kako se nered od kuhanja i hrane raznosi po boravku, osim ako se ne jede na sofi ispred TV-a.
    Mene to dapače natjera da sto prije sredim kuhinju, tako da mi ne radimo nered okolo.
    Dorucke i večere cesto imamo za sankom

Nikad mi nije bio sredjeniji prostor boravka nego sad Meni je taj prostor cca 40m2.

S tim da ne volim da je kuhinja na udaru prilikom ulaska u stan i da mi gosti zaviruju u sudoper.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 28.05.2021. at 15:08

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •