Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5539

Tema: antirecesijske mjere u vasem kucanstvu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala.

Evo vidiš. Ne bih spavala na krevetu širine 160. Mi imamo 180 i ljuta sam kaj nisam poslušala muža da kupimo 200.

Značiono kaj smo manje više sve napisale - svatk9 od nas ima svoje kriterijr.

Meni je samo žao kaj ne mogu naći standard stanogradnje. No on je vjerojatno po JUSu
    Između mene i MM-a stane skoro još jedna osoba. Na moru imamo 180cm krevet i ne vidim nikakvu prednost u odnosu na krevet od 160cm. 140cm je već premalo, ali 160 mi je sasvim komotno.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Meni 160 nije normalan krevet. Da ali za jednu osobu. 180 mi je na knap.

Isto kao sto je standardni krevet za jednu osobu 90 a ne 80. Mi smo u starom stanu imali dječje krevete 80 jer širi nisu stali

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    Meni 160 nije normalan krevet.
    Svatko može imati svoje osobitosti. Tebi 160 cm ne paše, ali jest normalan krevet. Čak je i za američke kućerine to normalan krevet, queen size, ako se ne varam. Drugim riječima, tebi ne odgovara, ali je normalan i uobičajen.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Kao student sam stanovala u 35m2 na Ravnicama. Sjajan stan - odvojena kuhinja s balkonom u kojoj je 3 osobe moglo komotno sjesti i jesti (po potrebi i 4), pristojna dnevna soba s balkonom, a između jedna spavaća s krevetima na kat, radnim stolom s policama iznad njega i pianinom. Kvadratni hodnik i kupaona.
    Nekad su tlocrti bili izvrsni.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja inače mislim da je kupovina stana uvijek nekakav kompromis, jer jednostavno nije to tako da na tržištu postoji ono što si ti zamislio.
    (nema ni cipela kakve ja želim za kupiti, a kamoli stana)

Ja recimo nemam potrebu uljepšavati i tvrditi da mi nešto odgovara 100% zato što je moje ili zato što sam to skupo platila, neki kažu da je to loša osobina i da 'pljujem po svome'

Ali evo, te kuhinje spojene sa db su mi najgora stvar kod novih stanova, a kupila sam takav stan jer nije bilo drugačijeg a da je nov (osim onog sa mini spavaćom).
    Točno sam predviđala kako će to izgledati i da će se taj nered od kuhanja i hranjenja razvlačiti po dnevnoj sobi i da će me to stalno nervirati, i upravo je tako, dakle ne znam tko to voli i tko je izmislio te povezane dnevne prostore. Bilo bi mi sto puta draže imati odvojenu kuhinju u kojoj se može i pojesti.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    Svatko može imati svoje osobitosti. Tebi 160 cm ne paše, ali jest normalan krevet..
    Pišem o standardu. Pogledaj dimenzije posteljine koju kupuješ i po tome možeš zaključiti koje su standardne a za kohe se moraš pomučiti pronaći.
    Inače širine kreveta idu mislim od 80 za jednu osobu do kaj ka znam 220 za dve. Dimenzija ima svakakvih ali za standard se uzima 90 za 1 i 180 za dve osobe.
    I meni taj standard odgovara i ne znam zakaj bi sj uzimala uži krevet. Razumijem razlog nedostatka prostora

Sad mi treba apri il neka druga arhitektuca koja će to bolje znati.
    Bračni parovi spavaju i na razvučenom kauču pa to ne zoveš standard. Pa i na francuskom ležaju (ak se to tak zove) od 120 cm širine

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •