Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku
...
Od ovoliko priča o stanovima sam otišla na Njuskalo gledati... i našla “idealan” stan za obitelj s dvoje djece - ima i dvije kupaone i dvije špajze .
Ima 90 kvadrata: https://www.njuskalo.hr/nekretnine/s...oglas-31933448

Jedino jadan nema mjesto za sušilicu. To bih najprvo dodala, i prije drugog wc-a i prije špajze. I kuhinja u koju stane veća perilica. Ima npr. stanova gdje stave blagovaonu i boravak 27 kvadrata, a kuhinju zbuksaju u neku rupu i ispadne da nemaš mjesta za veći frižider i veću perilicu.
Eto, meni se vidi da na 90m2 za četverosobni uvijek fali par m2 do optimalnog. Nema ulazni dio za ormare sa stvarima, cipelama, za presvući se. Obje dječje sobe su svaka 5m2 premale. Falila im je druga kupaona pa su skratili spavaću - i sad je bračni naguran u kut. U veću kupaonu im je stala samo uska vešmašina s punjenjem odozgo. Sušilica inače stane u onu dodatnu izbu na dnu kuhinje, ja bi to recimo odmah pripojila kuhinji napravila duboki ormar od poda do stropa i unutra ubacila štogod treba uključujući sušilicu. Terase su lijepe (iako previše nabijene na druge zgrade).