Zaboravih napisati - odlična talijanska tjestenina, puno bolja od Lidlove.
Gotova jela - grah prebranac u konzervi i jota sa kiselim zeljem - jedna konzerva 9,99 kn (to znam kupiti za vikendicu, da stoji kao backup)
Sladoled - nismo sve isprobali, ali ono što jesmo bilo je jako dobro
Bezalkoholna pića - neki ledeni čaj s alojom košta 6 kn za 1,5 litru, a kaže moj sin da je super. MM je isto hvalio neku slovensku colu (litreno pakiranje, taman ne preveliko) - okus kao Cockta
Ima hrpa keksa slatkih i slanih, ali to baš ne kupujem pa ne mogu reći valjaju li
Ima slovenskog brašna i žitarica - sve odlično (ajdova moka na primjer, to je teško naći). Našla i odličnu palentu, a za lijenčine - ima već kuhane palente pakirane onak u ciglu. Mislila sam si da bi to valjalo kupiti za pečenje na roštilju![]()
Zadnji put sam vidjela da imaju dječje bicikle, ali nisam zapamtila cijenu - nešto preko 1000 kn, ništa posebno.
Znaju imati prigodnu robu - roštilje, ležaljke za plažu, ručnike...
Ono što im nije jeftino - kad imaju tenisice i traperice, čini mi se da to košta više nego što vrijedi (isto kao i u Lidlu - za takve stvari treba ići u Kik ili Pepco, jer tamo su krpe jeftine i zadovoljavajuće kvalitete).
Nije im jeftino ni posuđe (rajngle, lonci, tave...), tegli za cvijeće, cvijeće u teglima... ma ne znam. Isplati se povremeno zaviriti, ali ne bih se oslanjala samo na njih.