Pa to ti sve ovisi gdje radiš, možeš živjet u centru, a radit u Dubravi, sve je vrlo relativno, hoću reći.
Npr MM ima posao na pješačkoj udaljenosti, a meni treba 30 min autom, 10 min vlakom, 27-29 min bajkom,a trčeći isto tako cca 25-30 min.
Ne radimo više poslove cijeli radni vijek na istoj lokaciji kod istog poslodavca. Sutra već može biti bliže ili dalje sve ovisi, a stan stoji na svojoj lokaciji
emily, ali kako da nadoknadimo?? Molim te daj savjet, ideju. Mi se svi bavimo sportom, nekoliko treninga tjedno, ja po prirodi uopće nisam neki "mesožder" dapače najviše volim povrće i voće i to jedem u najvećim količinama, ali jednostavno mi treba i nešto da me više zasiti. Ako ti se da, pls može prijedlog 3-4 menija da se čovjek može najest (bezmesni meni). HvalaEh da i nisam ljubitelj bijeloga (riže, tjestenine), al može prijedlog i s njima. Jako teško mogu zamislit da djecu nahranim vege ručkom da su siti. Kad dođu nakon treninga od sat i pol, crveni, znojni i s vrata viču: Gladni smoooo!
naravno tanki su ko vrbe, a tamane ko termiti.
Babyboys, ajmeee za jajai proteinske obroke.
Ja uzimam pilad na svom placu od OPG-a Findri, oni mi istranširaju, a cijena je puno povoljnija jer ispadne 20kn/kg. Isti taj Findri ima veće cijene u Veronici zbog marže.

Eh da i nisam ljubitelj bijeloga (riže, tjestenine), al može prijedlog i s njima. Jako teško mogu zamislit da djecu nahranim vege ručkom da su siti. Kad dođu nakon treninga od sat i pol, crveni, znojni i s vrata viču: Gladni smoooo!
naravno tanki su ko vrbe, a tamane ko termiti.
Odgovori s citatom