Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5539

Tema: antirecesijske mjere u vasem kucanstvu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ajme bas sam se slatko nasmijala na vaše komentare
    Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Lili , ja oduvijek mrzim bazene svih vrsta...ideja da se namačem u zatvorenoj kutiji s desetcima ljudi mi je , a u kinu se ne sjećam kad sam bila jer poludim od bučnih reklama i svih zvučnih efekata tijekom filma.
    Čoksa pa drugo je kad to ne voliš i ne želiš tad ni ne ideš, al da želiš a ne priuštit si radi štednje tako male iznose...a ono meni je to neshvatljivo ako želiš, zg bazeni su ako se dobro sjećam 10 kn ulaz.

Citiraj babyboys prvotno napisa Vidi poruku
    sad kad nema mesa, obično petkom (navika iz roditeljskog doma), moji dečki bimaju bar dva dodatna obroka i kukaju da su gladni (dobro, oni su svi stalno gladni, jedu ko termiti a tanki su ko gliste sva trojica. J je sinoć u 10 recimo pojeo dva komada štrudle od tikvica jer mu je 4 jaja u kajgani sa sirom i cherryjem bilo malo , a jeo je oko 8)
    Koji car :lool :

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Lili, pa zar ti jednako brzo trčiš i voziš bicikl (iz očiju čista zavist ).

Mali i ja bez problema bez mesa jedemo. MM je totalni mesojed. Uvene kao osjetljivi cvijetak kad vidi da za ručak nema mesa. Isto ako vidi račiće, ribu i sl. Trenutno mi je baš žao zbog toga. Nemam kapaciteta smišljati različite jelovnike. Mogu polako voziti u tom smjeru.
    Cvijetak Jelena, ma sve ovisi kuda idem jer mogu trčat i kraćom trasom među pješacima a tuda ne vozim bajk nego isključivo po biciklističkoj, ovisi i o semaforima, al da zapravo je skroz neobično

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    1 do 2 puta bez mesa mislim da svi tak jedemo. Ja se i dalje vezem na jelovnik od emily.
    Moja frendica je vegetarijanka al je kcerima kuhala i meso.
    Tako i mi.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 11.06.2021. at 12:32

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •