-
Je najviše ode na smještaj, al gle ako izuzmeno ulaznice i hrana ti je preko 2.000kn. Uvijek se "skuplje" hranimo na moru jer si želimo priustiti pravi odmor kao što kažeš česšće se ode pojest nesto vani, pa djeca sladoledi, fritule/kroštule, kukuruzi...
Samo ljetovanje na moru nije jeftin sport, to svi znamo ali opet hebeš život ako si čovjek ni to ne može priuštit. Može se živjet i bez ljetovanja, zimovanja...svačega.
Kome je sila rezervira puno ranije, ide na manje razvikana mjesta, uzima skromniji smještaj, ljudi se snalaze.
sirius, ja sam uvijek dobivala povoljniju cijenu smještaja u sezoni ako bih rezervirala u veljači (to smo radili jer smo isli 3 obitelji i htjeli smo imati isti termin u istom mjestu, pa da smo sigurni).
npr prije 4-5 godina na Silbi 2 tj za cijenu 60eur/dan, apartman blizu mora za nas 4, znači nije neki sobičak. Ostala ekipa je uredno plaćala 70-80 eura ovisno o datumu. Vlasnicima je puno značilo da dobiju akontaciju unaprijed i da su mirni da su im ta 2 tj "pokrivena" zato bi spustili.
Cathy, mi idemo u svoje, ali jako puno naših frendova je na moru i nikome ništa nije otkazano. Obala je prepuna turista. Nekad i mediji vole napuhati stvari. Sigurno da se nekoma i to dogodilo, al vjerujem da je to vrlo mali postotak u odnosu na ukupan broj rezervacija na Jadranu.
Posljednje uređivanje od Lili75 : 06.08.2021. at 14:23
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma