-
Lili, vidim da se tema razvila iz ovog da muški pojedu obični obrok i onda još mesa, kaj je normalno, trošak (posebno ovisi o tom koja vrsta mesa, jel pašteta il pršut, nije isto), a s obzirom na to da imam jednog sina, već vidim kad budu 15 g jest će valjda svaki kilu juneta na dan, ali ne vidim razlog zašto bi potrebe dječaka bile veće.
Iako, jesu. Sjećam se i dečki iz srednje kak bi si uzeli po dva tri sendviča. Nije mi bilo jasno gdje to stane jer su bili žgoljavi. Ili tak neki muški koji su u stanju pojesti 10 pečenih jaja za ručak. Oke, treba im jaka proteinska hrana. Posebno ovi koji se bave sportom. Obično UH zasite, ono, ako nema kruha ljudi se žale da se nisu najeli, a onda opet ako nema proteina, opet ista stvar. Meni je sad već neko vrijeme vrlo interesantno jesti malo, jesti proteine, i ne osjećam glad pretjerano. Što se više klonim šećera, (baš ovog iz slatkiša, ne mislim iz žitarica,) to me manje prati glad. Tako da je to bilo odlično i za mene i za budget, eto poveznice s temom. Danas mogu mrtva hladna proć Sparom da na slatko i gricke ne trepnem, a nekad prije, prije 10 g, uh, požderala bih pola toga. Dugo mi je bilo obećanje samoj sebi da kad zaradim prvu plaću da ću uzet cijelu kutiju kinder buena.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma