Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5539

Tema: antirecesijske mjere u vasem kucanstvu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Neću zaboraviti jedan upis gdje je čovjek objašnjavao kako on, žena i troje djece se prehranjuju za 1000kn/mjesec. Kako? Pa pita ova, pita ona, njoki, tjestenina... sve naravno zena mjesi sama, sve najjeftinije sto nadju i velika pakiranja (brašno 10kg najjobicnije bijelo iz dućana i sl)

Sjetim se iz nekog razloga toga svaki put kad na antirecesijskoj temi skrene u to kako vrhnje iz dućana nije pravo i nema 10 sorti paradajza za birati... Daleko smo svi skupa od pravih antirecesijskih mjera (ja pogotovo), tak da mislim da neću više o temi.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Neću zaboraviti jedan upis gdje je čovjek objašnjavao kako on, žena i troje djece se prehranjuju za 1000kn/mjesec. Kako? Pa pita ova, pita ona, njoki, tjestenina... sve naravno zena mjesi sama, sve najjeftinije sto nadju i velika pakiranja (brašno 10kg najjobicnije bijelo iz dućana i sl)

Sjetim se iz nekog razloga toga svaki put kad na antirecesijskoj temi skrene u to kako vrhnje iz dućana nije pravo i nema 10 sorti paradajza za birati... Daleko smo svi skupa od pravih antirecesijskih mjera (ja pogotovo), tak da mislim da neću više o temi.
    Lako za te razlike.
    Isla sam pretrazivati temu o kupovini na placu i nasla da sam 3 kg sitnih jabuka kupovala za 10 kn.
    1 kg krupnih je bio 5 kn.
    U subotu sa kilu vrlo.sitnih jabuka platila 10 kn.
    Posljednje uređivanje od sirius : 31.08.2021. at 05:35

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •