Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5539

Tema: antirecesijske mjere u vasem kucanstvu

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    Jelena, ja sam se isto čudila da pećnica radi tako dugo "u prazno", pa mi je zhang bila izračunala da to izađe nešto iznenađujuće sitno

kiseli kruh više ne radim, muž i djeca ga uopće ne jedu, a oni su glavni potrošači kruha u kući, ja ga jedem vrlo malo
    ali razmišljamo o tome da počnemo radit obični, s kvascem, upravo radi te cijene, samo moram pogodit recept za nježna kraljevska nepca moje djece
    hahaha

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    Loše računaš 5-8 kn za kruh koji jedemo 4-5 dana. Nema germe.
    Koliko košta kruh u dućanu?
    Ali nisi uračunala struju i kažeš da ga radiš 2x tjedno znači jedete ga 3 max 4 dana.

Mi nismo neki veliki jelci kruha a uz to ne voli nitko od nas tvrd ostajali kruh ja možda ako pojedem 1 krišku kruha dnevno, nekad nijednu. Tako da nam izdatak na kruh i nije neki.
    I definitivno ne kupujem kruh za 12kn. Jedemo one neke manje kruhove, naravno da se cijene ne sjećam al manje od 10kn. Čak nam ostane kruha, a kako ne volimo stari kruh znamo ga grilat ili radit prženice (pohani kruh) ili iskorisitm za faširance.

No rado bih svoje kraljevsko nepce počastila s tvojim domaćim kruhom mljaaac
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 31.08.2021. at 12:24

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •