Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5539

Tema: antirecesijske mjere u vasem kucanstvu

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

ma da, meni je isto kućna piza puno bolja nego iz picerije i mogu kombinirati brašno koje ja želim, par puta smo radili i sa bezglutenskim koje smo dobili, pa da potrošimo i super je ispalo

Od antirecesijskih mera nam je da pravimo popis šta nam treba i da se u trgovini toga i držimo. Spasava nas da ne idemo po kaficima, restoranima, kinima, ... Odemo 1x mesečno u LJ kod ajurvedskog dr. i to nije nimalo povoljno, ali za zdravlje je, what to do. Nekad i prespavamo jednu noć, ulovimo povoljnu ponudu u hostlu ili ceo apartman na Airbnb, cijena je slična pa ćemo sada u apartman - 35 EUR/noć za dvoje. Robe imam za 3 života, pa si jako rijeko nešto kupim, jer nemam prostora u ormarima i to mi je spas.

Kupujem redovno po potrebi samo donji veš u principu Maslo kupujemo na tržnici, par puta sam ga uzela u trgovini i bezobrazno je skupo. Maslinovo ulje imamo svoje, bućno dobijemo i tak. Trebali bi praviti i neku malu svadbu - nešto jednostavno, pa će i na to otići sigurno nekih 1000 eura, jer dok kupimo burme i sve ostalo, ajme...
    Posljednje uređivanje od tinkilinkixyz : 11.01.2022. at 11:56

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •