Kosjenka, hvala za info za Agristar, svašta imaju, a ima i sniženja. Nije ni dostava strašna ako kupiš za manje od 150 kn (19 kn), a za više od toga je besplatna. Da se fino popuniti zalihe raznim čajevima. Nisam ni znala da imaju toliko toga, u trgovinama bude manji izbor. Mi volimo čajeve, pa me veseli.

Inače, ja se sve više okrećem online trgovini. U koroni je spas, a često štedi i vrijeme i novac, lakše je planirati...a i ostaviti u košarici, pa prespavati koju noć :mrgreen. Uključimo li i cijene benzina, pa parking ako se ide negdje gdje se plaća parking ... često je isplativije čak i s dostavom, a dosta trgovina ima i besplatnu dostavu.
Dodatni bonus: kupovina odjeće za moje tinejdžere je divota otkad samo poklikaju, dođe doma, isprobaju na miru, odluče što hoće, a što neće, vratimo bez ikakvog problema sve što im se ne sviđa (i to besplatno, dođe kurir po to u vrijeme koje nam odgovara). Nitko ne radi nikakve probleme, vratimo što god želimo, vrate nam novac za par dana. Ono što je super kod toga: smanjila se impulzivna kupnja (imamo pravilo da se narudžba "prespava"), imaju veći izbor nego u trgovini pa često nađu super stvari za jako male novce, imaju više vremena za pregledati proizvod (karakteristike, sastav, recenzije), ne ometa ih nikakva gužva, glazba, vrućina/hladnoća, prodavačice (koje često zbog pravila poslovanja znaju biti nasrtljive)....dakle, ima se vremena za informiraniju i promišljeniju kupovinu. Da ne govorim da se često dobiju i neki kuponi, popusti... naročito ako se ostavi proizvod neko vrijeme u košarici, obično dobijem na mail kod za besplatnu poštarinu ili slično. Krajnji rezultat je da manje trošimo, a imaju ono što im treba.