Ja ne berem biljke za čajeve jer za većinu biljaka ne znam što su A i kad negdje hodam, većinom ili gledam uokolo ili pazim da ne padnem . Ili odgovaram na "tisuću zašto, tisuću zato" i slično.
Plus garantiram da bih ubrala ovo što i Vrijeska. Ili neku zaštićenu vrstu. Prepala sam i čovječju ribicu, pa što ne bih kakvu degeniju ili slično .

A rado bih znala ponešto o tome. Eto, nano, prilike za novi biznis. Vođene radionice u prirodi, s upoznavanjem i branjem biljaka.

Glede čajeva. Volimo ih i puno ih pijemo. Kupujemo ih svugdje... kad nađem dobar popust, kupim i više njih, bar čajevima rok traje. Imam sreću i da dobijem neke čajeve iz UK, a nedavno sam probala i prave kineske kod kojih je i samo pakiranje bilo doživljaj. Nije bio ovaj, ali ne mogu naći taj naš, a ovo je sličan "đir". https://tea-time-one.hr/proizvod/blo...uble-bleesing/

Inače, za čajeve i mješavine u rinfuzi nedavno sam otkrila u DM-u vrećice za punjenje. Super su, ništa ne ispada iz njih, možete ih poslije koristiti za kompost ili ostatke čaja dodati u nešto (zobenu kašu, kolač, smoothie...što god). Nema pranja čajnika 100 komada 10, 90 kn.