Page 104 of 111 FirstFirst ... 45494102103104105106 ... LastLast
Results 5,151 to 5,200 of 5539

Thread: antirecesijske mjere u vasem kucanstvu

  1. #5151
    tangerina's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Split
    Posts
    8,759

    Default

    Quote Originally Posted by babyboys View Post
    jelena,tanči, koliko košta kila meda? Lješnjaci? Kikiriki? Bilo koje sladilo da nije šećwr? Suho voće? Mlijeko? Biljni napitak neki?

    Nije jeftinije. Ni pojedinačno, ni skupno. Samo je zdravije od čokolina.
    ovo sam krenula napisat ali me prokleti posao ometa u forumiranju
    ne možeš uspoređivat cijenu tih musli mješavina sa cijenom zobenih koje su doslovno najjeftiniji sastojak mješavina

    radila sam ja nekad domaće zdrave granole doma, ali izgleda da ih napravim prefino, jer bi muž odmah pojeo cijelu tepsiju, a ja stavila 100kn orašastih plodova

  2. #5152
    babyboys's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    zg,podsused
    Posts
    4,221

    Default

    Quote Originally Posted by Lili75 View Post
    Znat će babyboys, ja ne pamtim cijene. Kad vidim da piše akcija, vjerujem da je akcija Skupi su inače.
    Redovno između 20 i 25 kn kako koja. Na akciji budu ispod 20. Ove od 300 grama. Ove male, od 60 g su oko 5 kn, ne znam točno. A ta mala je meni ujutro s mlijekom dovoljna za obrok.

  3. #5153
    Osoblje foruma čokolada's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Zagreb
    Posts
    13,094

    Default

    Te male su zaista praktične za nositi na posao (koštaju između 4 i 5 kn) ako imaš vruću vodu. Bolje nego crna kava.
    Last edited by čokolada; 26.01.2022 at 15:24.

  4. #5154
    babyboys's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    zg,podsused
    Posts
    4,221

    Default

    Najbolja je sa zobenim napitkom ili onim od kokosa isto boombox. S vodom je meni bezlična. Ali mi naputka uvijek imamo u labosu

    A imate i keksiće, oni su super snack, meni najbolji sa brusnicom
    Last edited by babyboys; 26.01.2022 at 15:28.

  5. #5155
    Mima's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Zagreb
    Posts
    21,853

    Default

    Moja kći nosi keksiće u školu za gablec svaki dan

  6. #5156
    Lili75's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Zagreb
    Posts
    24,638

    Default

    Quote Originally Posted by tangerina View Post
    ovo sam krenula napisat ali me prokleti posao ometa u forumiranju
    ne možeš uspoređivat cijenu tih musli mješavina sa cijenom zobenih koje su doslovno najjeftiniji sastojak mješavina

    radila sam ja nekad domaće zdrave granole doma, ali izgleda da ih napravim prefino, jer bi muž odmah pojeo cijelu tepsiju, a ja stavila 100kn orašastih plodova
    i kažeš on se natukao i ode 100kn orašastih dok si rekao keks

    Quote Originally Posted by babyboys View Post
    Najbolja je sa zobenim napitkom ili onim od kokosa isto boombox. S vodom je meni bezlična. Ali mi naputka uvijek imamo u labosu

    A imate i keksiće, oni su super snack, meni najbolji sa brusnicom
    Njih nikako da probam, nisam u fazi slatkoga:/ Fale ih jako tijekom dugih trčanja i nakon, al evo nikako probat. Možda uspijem u PMS-u.
    Last edited by Lili75; 26.01.2022 at 15:44.

  7. #5157
    babyboys's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    zg,podsused
    Posts
    4,221

    Default

    Probaj, meni uopće nisu slatki . Nego ono, taman za grickanje

  8. #5158
    Osoblje foruma Kaae's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    badgerella.com
    Posts
    10,890

    Default

    Meni je stvarno neusporediv cokolino i zdjela zobene kase, s bilo kakvim dodatkom.

    Cokolino je ukusno smece, vise za desert nego za obrok, a zobena kasa je ljepilo za tapete. Ne jede ju nitko od nas, ni pod razno.

    Jedemo overnight oats u jogurtu ili muesli u mlijeku. Kasu nikako.

  9. #5159
    Jainina's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Zagreb
    Posts
    382

    Default

    Ja sam jednom kupila Boombox granole za probu i nešto odurnije u životu nisam probala.

    Imaju okus po ustajalim namirnicama, bas nejestivo… Sve sam bacila u smeće i dan danas se pitam tko to kupuje….

    Kašu nisam probala pa ju ne mogu komentirati, ali nakon lošeg iskustva eliminirala sam sve boombox proizvode…

  10. #5160
    Osoblje foruma čokolada's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Zagreb
    Posts
    13,094

    Default

    Ja svako jutro jedem malo zobenih, prelijem ih vodom i "skuham" minutu-dvije u mikrovalnoj, dodam borovnice, jabuke, banane, što već imam...par badema, ako imam chiu i prelijem acidofilom.

  11. #5161
    Lili75's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Zagreb
    Posts
    24,638

    Default

    Da nije prosao rok mozda?
    Cudno mi je to.

    BoomBox su vrhunski proizvodi.

  12. #5162
    TeddyBearz's Avatar
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    ZGB
    Posts
    4,620

    Default

    Quote Originally Posted by Kaae View Post
    Cokolino je ukusno smece, vise za desert nego za obrok, a zobena kasa je ljepilo za tapete.



    I nama je Čokolino kao desert, nije baš da se pokušavamo najesti od njega. Zobenu kašu nikad nisam probala, a mislim da ni neću.



    Iz onog članka iz Jutarnjeg kojeg je Angie75 linkala me najviše šokirala ova promjena cijene:

    Troslojni Violetin toaletni papir u pakiranju od 16 komada 2020. bio je 31,99 kuna, 2021. godine 35,99 kuna, a 12. siječnja 2022. ta se cijena popela do 43,99 kuna.

  13. #5163
    Osoblje foruma sirius's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    zagreb zapad
    Posts
    21,706

    Default

    Ja sam nasla ostatke cokolina na dnu najveceg pakiranja koje se vec neko vrijeme povlaci po ladici.
    Pa sam insprirana temom odlucila to pojesti.

  14. #5164
    sillyme's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    5,590

    Default

    Moji nisu ljubitelji zobenih (a ni čokolina) no jednom sam za probu kupila neke dvije vrste Gourmet muesli u Kauflandu, tri čokolade i fruts and nuts, i ti su im fini. A mislim da i da su oko 20kn/500g. Ovi voćni imaju 50% voća i orašastih, a čokoladni isto imaju prilično čokolade, nisu škrtarili. Kupujemo i one Lino pillows nugat, 20kn/500g ima na akciji svako malo (ako ćemo "junk" doručke uspoređivati)...

  15. #5165
    babyboys's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    zg,podsused
    Posts
    4,221

    Default

    Quote Originally Posted by Jainina View Post
    Ja sam jednom kupila Boombox granole za probu i nešto odurnije u životu nisam probala.

    Imaju okus po ustajalim namirnicama, bas nejestivo… Sve sam bacila u smeće i dan danas se pitam tko to kupuje….

    Kašu nisam probala pa ju ne mogu komentirati, ali nakon lošeg iskustva eliminirala sam sve boombox proizvode…
    Drugi put pošalji na reklamaciju. Imaš na kutiji podatkei nekakav telefon misliš. Onda ti to dođe k meni, ja napravim senzorsku, mkb i kemijsku analizu toga i kontrauzoraka, naradim se cca 4-5 dana, a ti dobiješ poklon paket isprike sa svim i svačim, možda čak i ferrerovim namazom koji svi vole

  16. #5166
    Osoblje foruma Kaae's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    badgerella.com
    Posts
    10,890

    Default

    Quote Originally Posted by sirius View Post
    Ja sam nasla ostatke cokolina na dnu najveceg pakiranja koje se vec neko vrijeme povlaci po ladici.
    Pa sam insprirana temom odlucila to pojesti.
    Jesi dobro, junk i to?

  17. #5167

    Join Date
    Nov 2021
    Posts
    735

    Default

    Quote Originally Posted by čokolada View Post
    Ja svako jutro jedem malo zobenih, prelijem ih vodom i "skuham" minutu-dvije u mikrovalnoj, dodam borovnice, jabuke, banane, što već imam...par badema, ako imam chiu i prelijem acidofilom.
    Mi slično radimo zobenu kašu. Ranije smo jeli hladne zobene u mlijeku ili jogurtu i to nam je bilo tak-tak. Onda su nas u Engleskoj naučili da krupne zobene pahuljice skuhamo u vodi, da postanu guste i kremozne i ispuste onu svoju "sluz" (znam da zvuči ogavno , ali nije, tako budu baš mljac). U to dodajemo što hoćemo. Obavezno stavimo cimet, netko i med, pa stavimo neko voće (ja najviše volim borovnice), znamo dodati chiu, lan, orahe, bademe...što god. Britanci znaju stavljati i džem/marmeladu. Bude toplo i divni comfort food za hladna zimska jutra, a gotovo u čas (zobene se skuhaju u par minuta).
    Otkad ih kuhamo i jedemo tople, sasvim je drugi osjećaj.
    Jamie Oliver ima dobar recept, kome treba.

  18. #5168
    Angie75's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Zagreb
    Posts
    6,865

    Default

    Dota, daj recept

  19. #5169
    TeddyBearz's Avatar
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    ZGB
    Posts
    4,620

    Default

    Quote Originally Posted by sirius View Post
    Ja sam nasla ostatke cokolina na dnu najveceg pakiranja koje se vec neko vrijeme povlaci po ladici.
    Pa sam insprirana temom odlucila to pojesti.
    To je prava antirecesijska mjera!

  20. #5170
    Osoblje foruma Kaae's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    badgerella.com
    Posts
    10,890

    Default

    Quote Originally Posted by Dota View Post
    Mi slično radimo zobenu kašu. Ranije smo jeli hladne zobene u mlijeku ili jogurtu i to nam je bilo tak-tak. Onda su nas u Engleskoj naučili da krupne zobene pahuljice skuhamo u vodi, da postanu guste i kremozne i ispuste onu svoju "sluz" (znam da zvuči ogavno , ali nije, tako budu baš mljac). U to dodajemo što hoćemo. Obavezno stavimo cimet, netko i med, pa stavimo neko voće (ja najviše volim borovnice), znamo dodati chiu, lan, orahe, bademe...što god. Britanci znaju stavljati i džem/marmeladu. Bude toplo i divni comfort food za hladna zimska jutra, a gotovo u čas (zobene se skuhaju u par minuta).
    Otkad ih kuhamo i jedemo tople, sasvim je drugi osjećaj.
    Jamie Oliver ima dobar recept, kome treba.
    Eee, da, ovo je ljepilo za tapete.

  21. #5171
    Tanči's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    7,898

    Default

    Quote Originally Posted by Dota View Post
    Mi slično radimo zobenu kašu. Ranije smo jeli hladne zobene u mlijeku ili jogurtu i to nam je bilo tak-tak. Onda su nas u Engleskoj naučili da krupne zobene pahuljice skuhamo u vodi, da postanu guste i kremozne i ispuste onu svoju "sluz" (znam da zvuči ogavno , ali nije, tako budu baš mljac). U to dodajemo što hoćemo. Obavezno stavimo cimet, netko i med, pa stavimo neko voće (ja najviše volim borovnice), znamo dodati chiu, lan, orahe, bademe...što god. Britanci znaju stavljati i džem/marmeladu. Bude toplo i divni comfort food za hladna zimska jutra, a gotovo u čas (zobene se skuhaju u par minuta).
    Otkad ih kuhamo i jedemo tople, sasvim je drugi osjećaj.
    Jamie Oliver ima dobar recept, kome treba.

    Isto tako i moja kći radi i uistinu je to prefino i odlično zasiti.
    Ja to ne mogu jer me zobene jako napuhavaju.

  22. #5172

  23. #5173

    Join Date
    Nov 2021
    Posts
    735

    Default

    Quote Originally Posted by Kaae View Post
    Eee, da, ovo je ljepilo za tapete.
    Kaae,

  24. #5174
    Angie75's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Zagreb
    Posts
    6,865

    Default


    Hvala! Baš ću nam za vikend skuhati doručak!

  25. #5175
    Osoblje foruma sirius's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    zagreb zapad
    Posts
    21,706

    Default

    Quote Originally Posted by TeddyBearz View Post
    To je prava antirecesijska mjera!
    Totalno sam u temi.

  26. #5176

    Join Date
    Nov 2021
    Posts
    735

    Default

    Quote Originally Posted by Angie75 View Post
    Hvala! Baš ću nam za vikend skuhati doručak!
    Vikendom, kad imamo vremena, izvadimo sve i svašta iz frižidera i smočnice (džemove, marmelade,javorov sirup, med, nutellu i druge namaze takve vrste, čokolade, orašasto voće, sjemenke, vrhnje, mlijeko, smeđi šećer, cimet i druge začine itd.), očistimo raznog voća, stavimo sve na ovalni pladanj, pa onda biramo... bude kao mini brunch. Tako radimo i za waffle, palačinke itd. Skuhamo još i čaj, kakao, kavu... što god. Jako nam je drag taj ritual, nekad radimo i za večeru.
    Ispadne kao u hotelu, a zapravo potrošiš i zaostale marmelade i voće koje se vuče po kući. Pa si još i u recesijskom modu

  27. #5177

    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Zg
    Posts
    6,765

    Default

    mi kad smo u hotelu - držimo se druge strane švedskog stola: jaja, šunka, sir, špek, kruh, peciva, maslac, pašteta

    pa onda tako i doma
    Last edited by Vrijeska; 26.01.2022 at 21:06.

  28. #5178
    Mima's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Zagreb
    Posts
    21,853

    Default

    Quote Originally Posted by Vrijeska View Post
    mi kad smo u hotelu - držimo se druge strane švedskog stola: jaja, šunka, sir, špek, kruh, peciva, maslac, pašteta

    pa onda tako i doma
    hahaha tako i mi. Zapravo, MM uvijek uzima i pahuljice, ne razumijem ga.

    E sad, nekad sam si stvarno svakodnevno radila kaše za doručak i moram reći da sam zobene pahuljice uvijek kuhala. Još vam je finije ako ih samo malo popržite na suhoj tavi, kratko da razviju miris, onda dobiju neki orašasti miris i finije su (to vrijedi za sve žitarice). I recimo tko voli te kaše fine su i rižine pahuljice, one se ne kuhaju nego se samo preliju toplim mlijekom/vodom.

  29. #5179
    Mima's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Zagreb
    Posts
    21,853

    Default

    Inače moram reći da moja kći jede čokolino prije škole ujutro, to jedino može i stigne pojesti. Zobene pahuljice u obliku kaše ona npr. stvarno nikad nije podnosila jer joj smeta ta tekstura.

  30. #5180
    NanoiBeba's Avatar
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Zagreb
    Posts
    12,702

    Default

    Koji slijed teme- od šparanha do kuhanja zobenih pahiljica. Ja ih rijetko jedem, al ako da, onda uvijek kuhane, s dodacima naravno

  31. #5181
    Osoblje foruma čokolada's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Zagreb
    Posts
    13,094

    Default

    Moje baš ne vole izgled zobenih pa ih tako skuhane ubacim u blender skupa s jabukom, bananom, bademima i mlijekom.

  32. #5182
    Lili75's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Zagreb
    Posts
    24,638

    Default

    Kćerka i ja jako volimo zobene, naši muški ne.
    No sin ih uredno pojede/popije kad su u blenderu smiksane u obliku smoothija s ostalim voćem.

  33. #5183
    Munkica's Avatar
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    Sjever
    Posts
    2,035

    Default

    Ja volim Weetabix (bez icega), ali isla sam ga guglati i u Hr je skuplji nego kod nas pa nije mozda za ovu temu. Kutija od pola kg mi traje 2-3 tjedna ako jedem 2 plocice.
    Tekstura je kao cokolino, a zobeno mlijeko mi je dovoljno slatko.

  34. #5184

    Join Date
    Nov 2021
    Posts
    735

    Default

    Najavljuju da će meso poskupiti 30 posto u ožujku.
    https://novac.jutarnji.hr/novac/aktu...oditi-15150305

  35. #5185
    NanoiBeba's Avatar
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Zagreb
    Posts
    12,702

    Default

    Quote Originally Posted by Munkica View Post
    Ja volim Weetabix (bez icega), ali isla sam ga guglati i u Hr je skuplji nego kod nas pa nije mozda za ovu temu. Kutija od pola kg mi traje 2-3 tjedna ako jedem 2 plocice.
    Tekstura je kao cokolino, a zobeno mlijeko mi je dovoljno slatko.
    I ja ga volim. Muller ga drži.

  36. #5186
    Osoblje foruma Kaae's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    badgerella.com
    Posts
    10,890

    Default

    Quote Originally Posted by Munkica View Post
    Ja volim Weetabix (bez icega), ali isla sam ga guglati i u Hr je skuplji nego kod nas pa nije mozda za ovu temu. Kutija od pola kg mi traje 2-3 tjedna ako jedem 2 plocice.
    Tekstura je kao cokolino, a zobeno mlijeko mi je dovoljno slatko.
    I mi volimo Weetabix. Tu je skuplji od prosjecne kutije (kvalitetnih) cereals. Sin obozava sa zlicom javorovog sirupa.

  37. #5187
    Argente's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    4,696

    Default

    Ja sam greškom kupila Boombox zobenu kašu jer me dizajn prevario pa sam pomislila da su unutra pahuljice i komadi voća, dakle to je stvarno žbuka, stoji mi na poslu za krajnji očaj.

    Od recesijskih mjera, nedavno sam odustala od Zvijezda suncokretovog ulja i kupila neko najjeftinije u Plodinama...k+, presidents choice, doline ili kako se već zove njihova robna marka. Nikakvu razliku primijetila nisam. Danas sam otišla korak dalje i dala šansu no name riži od 10,49 kn. Javim vam.
    Last edited by Argente; 27.01.2022 at 20:52.

  38. #5188
    Kosjenka's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    4,978

    Default

    Argente a da probaš ubaciti svinjsku mast?

  39. #5189
    Argente's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    4,696

    Default

    Quote Originally Posted by Kosjenka View Post
    Argente a da probaš ubaciti svinjsku mast?
    A šta ja znam...imala sam pred koju godinu jednu teglu koja mi se unedogled pomatala po frižideru. Nekako mi je to nepraktično kad ne trošim često, ne ide mi uz svako jelo...ulje mi ima neutralniji okus. Koliko uopće košta?

  40. #5190

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    734

    Default

    Mi sve volimo, Weetabix, Čokolino, zobene (prekonoćne, zblendane s bananom i smrznutim voćem, orašastim plodovima, mlijekom u gustoću čokolina, zadnje otkriće mi je brza granola na tavi, da se ne pojede odmah cijeli pleh, a i može svakom dodatak po ukusu, evo primjer recepta za inspiraciju: https://www.brownsugarandvanilla.com...-five-minutes/), Boombox mi je isto dobar, a vjerojatno su na istu foru i takve kaše iz Lidla.

    Baš sam i ja danas gledala svinjsku mast, desetak kuna u Eurospinu, kantica (misim od kile). Nikad nisam koristila, je li velika razlika u odnosu na obično ulje (i ja prešla na neko meni dosad nepoznato).

  41. #5191

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Zagreb
    Posts
    1,309

    Default

    Quote Originally Posted by lonni View Post

    Baš sam i ja danas gledala svinjsku mast, desetak kuna u Eurospinu, kantica (misim od kile). Nikad nisam koristila, je li velika razlika u odnosu na obično ulje (i ja prešla na neko meni dosad nepoznato).
    ja sam kompletno prešla na svinjsku mast, ne osjetim nikakvu razliku. Ulje mi je ostalo samo za salate.

  42. #5192

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    734

    Default

    Super, kažu i da je zdravija od običnog ulja. Treba li na nešto pripaziti, koja valja koja ne valja, gdje kupiti?

  43. #5193
    Lili75's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Zagreb
    Posts
    24,638

    Default

    Meni je miris svinjske masti prejak. Traume iz djetinjstva.

    Dosta jela radim u pecnici bez ulja odnosno samo malo dodam onim dozerom maslinovog.

    A ako i koristim ulje, nisu to velike kolicine.

  44. #5194
    Angie75's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Zagreb
    Posts
    6,865

    Default

    Mi za skoro sve koristimo ili mast ili maslinovo ulje. Obicno ulje mi stoji neotvoreno dok se ne uzegne, tako da ga vise ni ne kupujem. Oaim kad radim tortu od mrkve za koju mi je u receptu.

  45. #5195
    babyboys's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    zg,podsused
    Posts
    4,221

    Default

    Miris ima domaća mast,a takve sigurno nema po dućanima za 10 kn. Ova dućanska nema mirisa i po ničemu se ne razlikuje od ulja.

  46. #5196
    tangerina's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Split
    Posts
    8,759

    Default

    Quote Originally Posted by Lili75 View Post
    Meni je miris svinjske masti prejak. Traume iz djetinjstva.
    meni isto, na djetinjstvo i pokojnu baku koja je stavljala tu mast u sve
    kad se sjetim tog pirea, digne mi se želudac
    meni je svinjska mast okej žlica u smjesi za njoke, u redu mi je kad se na njoj peče pečenica, ali već krumpiri pečeni na svinjskoj masti, bljak
    tako da radije suncokretovo ulje, a tata mi topi mast i imam je za 0kn

  47. #5197
    tangerina's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Split
    Posts
    8,759

    Default

    Quote Originally Posted by Angie75 View Post
    Mi za skoro sve koristimo ili mast ili maslinovo ulje. Obicno ulje mi stoji neotvoreno dok se ne uzegne, tako da ga vise ni ne kupujem. Oaim kad radim tortu od mrkve za koju mi je u receptu.
    sigurno možeš maslinovo ulje stavit u tortu, iako nije baš antirecesijski
    ja sam radila neke kuglofe u koje je išlo maslinovo

  48. #5198
    jelena.O's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    ZAGREB-ŠPANSKO
    Posts
    35,241

    Default

    Klincu i njegovi pitu stavljam maslinovo

    Ja sam od onih koji ne smije napisati godišnji potrošnju maslinovog,bučinog i sličnih ulja

  49. #5199
    NanoiBeba's Avatar
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Zagreb
    Posts
    12,702

    Default

    U mom receptu za tortu od mrkve piše da ide maslinovo.

    Ja isključivo koriatim maslinovo i mast ( nikakqv miris ne oajetim). Obično ulje koristi mm kad se primi kuhače i nikako ga ne mogu odviknut.

    Ove godine sam prvi put sama radila majonezu za francusku pa sam stavila suncokretovo al mi je odmah sinulo da bih sljedeći put mogla probat a maslinovim.

    Za Božić sam kupila finu debelu patku od jedne svoje kumice pa sad imamo i dve teglice pačje masti a ona je stvarno fina

  50. #5200
    Kosjenka's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    4,978

    Default

    Quote Originally Posted by tangerina View Post
    meni isto, na djetinjstvo i pokojnu baku koja je stavljala tu mast u sve
    kad se sjetim tog pirea, digne mi se želudac
    meni je svinjska mast okej žlica u smjesi za njoke, u redu mi je kad se na njoj peče pečenica, ali već krumpiri pečeni na svinjskoj masti, bljak
    tako da radije suncokretovo ulje, a tata mi topi mast i imam je za 0kn
    meni ulje suncokretovo smrdi, margarin isto, Mislim ne bunim se kada mi donesu domaće kroasane s margarinom, znam da su i te bolje nego iz pekare ali osjetim ga.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •