Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5539

Tema: antirecesijske mjere u vasem kucanstvu

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj pulinka prvotno napisa Vidi poruku
    Kakvo nam je mesecima stanje po radnjama, izgleda da naš narod ne odustaje dok i poslednji Srbin ne kupi i poslednu stavku sa tog nemačkog spiska pa puta 2, za svaki slučaj :/.
    Dok je falilo brašno, sad nema mleka, posle će valjda opet na wc papir i tako u krug.
    Sa jedne strane, nestašica se pravi veštački, sa druge strane, ja ozbiljno sumnjam u mentalno zdravlje sugrađana.
    Čim vrhovni izjavi da nečeg ima dovoljno, ljudi nagrnu da to nešto kupuju kao alvu .
    Šta će da rade sa 200kg brašna u šteku, meni nije zamislivo. Valjda se nadaju brzom uspehu na crnoj berzi? (A ja da sam pametna, ne bi deset dana pila kafu sa mlekom u prahu, nego bi imala trista litara u zamrzivaču ko normalan svet )

Meni isto ništa nije jasno na tom nemačkom spisku, šta propuštam?
    Oni očekuju nuklearnu kataklizmu, nuklearnu zimu, izbeglištvo?
    Ako si zavejan u mećavi, puno ti znače dokumenti o knjigama koje nisi vratio u biblioteku...
    Ako se očekuje da nemaš struje i gasa deset dana, šporet i dva kubika drva bi bili puno korisniji od koječega sa tog spiska? Ili to samo selo govori iz mene...
    Imaš kampersko kuhalo i grijalicu na popisu. Moje kampersko je doduše na plin, al imam frišku bocu. Mogu 2 tjedna kuhat sigurno
    Al da, bilo bi dobro da imamo "šporet na drva i dva kubika drva". Mi prvo moramo biciklom 50tak km do šporeta na drva
    Posljednje uređivanje od Jelena : 14.09.2022. at 12:50

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •