Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
Istina odrasla osoba (ppgotovo muska) i manja djeca se ne moze usporedit,al bome tinjedzer moze pojest vise od odrasle osobe, barem je to moj slučaj.
Da, tinejdžer pojede više od odrasle osobe, a i treba više.

Ja doma imam skladište namirnica koje traju, pa ih kupujem kad su na akciji, ali ne možemo tako sve nabavljati. Za zimnicu sam kupovala povrće na provincijskom placu i na Hreliću koji nam je redovita štacija recimo 1x mjesečno ljeti, a 1x u 2 mjeseca zimi. Suho voće uglavnom tamo kupujemo, a i svježe. Oe trgovina trenutno za veće nabavke koristim Eurospin jer mi je usput kad obilazim roditelje, a onda Lidl i Superkonzum, jer su mi u susjedstvu. Ima i kaufland u blizini, ali nisu toliko povoljni. Tamo odem po neke stvari ciljano, npr. Imaju dobar izbor dodataka prehrani.

Odjeća nam je često s placa. Imamo svoje dobavljače. Baš sam u petak gospođi od hlača naručila Harpia traperice za muža, uvijek isti model i broj. Nema šanse da si on to nađe u dućanu i da bude zadovoljan, a ovo mu je ok za svaki dan. Odijela i finije stvari kupujemo drugdje, ali peri deri odjeća za svaki dan je uglavnom s placa i to i zagrebačkog i provincijskog, gdje cijene znaju biti niže.