Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5539

Tema: antirecesijske mjere u vasem kucanstvu

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #11
    Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    11,528

    Početno

    Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    Nego, nisam dosad čula da se i ljuskice od povrća ubacuju u temeljac, baš me iznenadilo.
    Moraš sve te "mrkve" dobro oprati ili s četkicom ili s hrapavom stranom spužvice. Ja čak i kad radim kolač od mrkve samo mrkvine skuham. To mi je dobro za paradajz juhu, da malo slatkoće. Inače uglavnom imam ljuske od mrkve, peršina, luk, stabljike od peršina, vrhovi češnjaka, stabljika od timijana, debeli dio lista kelja od grincega i sl. Ubacim i vrhove od tikvice ili mahuna, skoro bilo što. Možeš i smrznuti ako znaš da ti neće trebati, a imaš mjesta u frizeru. Ja uglavnom potrošim u roku par dana. Jedino ako je i neko meso ubačeno u temeljac, onda ne može stajati par dana, jedan dan je OK. Kad obrezujem meso, onda i to ubacim. A ako ne kuham ništa, nego samo zamrzavam meso, onda isto te žlundre što obrežem stavim u malu vrećicu i u frizer pa ubacim poslije kad imam povrće.
    Posljednje uređivanje od Jelena : 22.10.2024. at 10:12

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •