Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Methyldopa

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno Methyldopa

dijagnosticiran mi je visok tlak 150/100 i dr mi je dao lijek Methyldopa ,interesira me a nemogu naći u pretražniku jeli lijek stetan u trudnoći,prolazi li kroz posteljicu i pije li se do kraja trudnoće.
    Sa 2 tbl dnevno tlak je 125/85 sto je ok a ako bude trebalo dr kaze povećat će dozu...
    Obzirom da sam pila i zinnat(bakterije)čini mi se puno lijekova ali slušam dr iako sam uplasena.molim za odgovor ili link o stetnosti odnosno nestetnosti lijeka.HVALA

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Methyldopa se uobicajeno propisuje u trudnoci bas zato sto je sigurna za trudnice.
    Ako ti je gin. propisao i ako si dobila lijek moja ti je preporuka da ga i pijes jer se s visokim tlakom u t. nije za saliti.

Sigurno ti gin. ne bi propisivao nesto sto ce naskoditi tebi ili bebici, sretno

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

pijem Metildopu od 11 tt zbog visokog tlaka, sada sam u 23. tjednu i sve je OK bebica se dobro razvija, srce je super,

upute za korištenje lijeka su na njemačkom koji ne znam, ali imam puno povjerenje u liječnike da su se pobrinuli za terapiju koju smijem koristiti jer sam švrljala na više foruma u zemlji i inozemstvu te vidjela da uglavnom sve trudnice piju Metildopu, pa čak i one koje su ranije tj. prije trudnoće koristile neke druge lijekove

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •