Znam da to nije tako kod svakog, ali iako imam nekoliko zaista dobrih prijatelja i roditelje koji su još uvijek zdravi i "pri ruci" nema odnosa kao sa sestrom. Iako je starija 7g. i prošlo je vremena do kad smo se počele zaista razumjeti mislim da niti jedna od nas u nekim situacijama nema neku drugu osobu kojoj se u konačnici obrati, bilo nešto dobro ili loše. Iako dobro lakše dijeliš s bilo kime dok kad je loše mnogih nema ili ti je lakše nazvati nekog tko zna kako diše. Pri tom naglašavam da smo prilično različite, ali i predobro se znamo...
Toliko o dijelu gdje bih htjela da moja cura ima takvu osobu u svom životu, a drugo je što sam ja htjela još jedno malo i mirisno stvorenje, što nisam htjela rađati blizu 40-e i što imam pomoć i podršku baka -dida servisa i divnog muža. Da, sebično je s moje strane bilo da sam dobrim dijelom željela manju razliku jer sam htjela što više biti doma s E. dok je još i ona mala.
UGL. mislim da svatko im a svoje, više ili manje promišljene, razloge i za br. djece na koju se odluči i za razmak između njih.
Ova trudnoća mi je puno teža nego prva i mislim da će to biti to za nas.