Da li je netko doživio ovakvu situaciju? Pod kontracepcijom prvenstveno misim da redovno uzimanje pilula.
Također, ostavlja li kontracepcija posljedice na bebu? (tih mjesec dana kada se uzima paralelno s trudnoćom)
Da li je netko doživio ovakvu situaciju? Pod kontracepcijom prvenstveno misim da redovno uzimanje pilula.
Također, ostavlja li kontracepcija posljedice na bebu? (tih mjesec dana kada se uzima paralelno s trudnoćom)
Znam za curu koja je imala takvu situaciju i rodila zdravu preslatku bebicu.
Nemam pojma.
Ali sam uuužasno znatiželjna baba, pa me interesira čiji je to plusić?![]()
Koliko sam ja čitala o tome, ne bi trebalo biti nikakvih posljedica za bebu. Naravno ginekolog će to tek potvrditi.
Čestitam vlasnici plusića!![]()
Vidjet ćemo popodne kad provalim u Vilija, sad mi se ne javljaju![]()
ja sam drugi puta ostala trudna a pila sam kont.tablete.....
da pojasnim, planirala sam još popit tablete taj mjesec i onda prestat jer smo planirali drugu bebu, i kako mi je to bio zadnji mjesec pijenja malo sam se "opustila" i zaboravila popit dvije tablele (jednu u prvom tjenu a drugu u trećem tjednu...) i taj mjesec sam već ostala trudna,
s dečkićem nije bilo nikakvih zdravstvenih problema.....
Ja ću samo da kažem ooopaaaaa!!!!![]()
I da, moguće je ostati trudna i pored redovnog uzimanja kontracepcije. Zar ne znaš za ono da je jedini siguran seks kada ga i nemaš, tj. apstinencija![]()
I pročitala sam da sada te kontracepijske pilule ne sadrže toliko hormona, pa nisu onda opasne po bebu. One prijeeeee su bile, ali ne i ove sad.
Rodakinja od MM je nakon 3. djeteta pocela uzimat kontracepcijske, redovito, nikad preskocila, i evo sad je cetvrti put trudna...
i ja znam za jedan slucaj
cula sam da neki antibiotici smanjuju ucinke k.tableta
Oooo Icy ocemo mi to tebi cestitati??? :Dicyoh prvotno napisa
Jedva čekam da javiš vijest!!!
Držim fige za veliki plusić!!!
Jesam, no nisu dobre vijesti zasad. Dr kaže da izgleda premalo za 6tj i moguće da je prazna gestac.![]()
Čekam ponedjeljak i ludim.
ajoooj... držim ti fige da je ipak sve ok (ti jako rani uzv znaju biti varljivi)
Držim palčeve da je to samo kasnija ovulacija, meni se također sa 5+5 nije ništa vidjelo, a vid´ me sad, trbuh do zuba...![]()
A ja se opet nadala da ćemo i ove trudnoće vući ponovo zajedno
Ništa to ne terba znaćiti.Kasnija ovulacija.
Ja sam ti radila test prije nego kaj mi je menga trebala doći,znači ono na blef,imala sam neki feeling da mi nekaj šteka u organizmu..i plus ko kuća na jeftinom testu.Zatrudnila na predzadnji dan menge..Opet
I za 2tjedna prokrvarila otišla na hitnu(petak je bio) srčeko još nije kucalo,niti se kako spada kaj vidjelo+ puno hematoma-i onda kod svoje socijalke u ponedeljak-nema hematoma i srčeko kuca ko ludo 100 na sat...
Zato ne očajavaj...čEKAJ pon,ali bude sve u redu..buš vidjela...
![]()
Vibram da bude sve Okej ~~~~~~~~~~ i stvarno mislim da je prerano da se jos nesto konkretno vidi.
Hvala svima na lijepim željama![]()
Ruza cestitam :D Nadam se da budemo.
icyoh, za kasniju ovulaciju ~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
icyoh sve će to bit super vidjet češ, još je zaista dosta rano. Vibram da sve bude cool, al sigurna sam da bude![]()
i moja gestacijska v. je na prvom pregledu bila prazna!!
vec na 2. pregledu je bilo sve ok!
~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
i ja isto...lucylu prvotno napisa
sve si razmišljam da je možda uzela medenjak umjesto pilule.... i jedno i drugo je okruglo![]()
![]()
Evo i ja se pridružujem ekipi koja veselo čeka dobre vijesti![]()
opala! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~
ajde javi kako je prosao pregled, nadam se da imas lijepe vijesti!:D :D :D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Evo još jedne nestrpljive! Javi se!
i ja se pridruzujem vibriranju :D
i u mene na prvom pregledu gv bila prazna, a na drugomko kuca!!
nadam se da ce i u tebe biti tako![]()
Sve je super :D :D
još je prerano za srčeko, no to idemo krajem tjedna.
Hvala puno svima na vibricama![]()
Prekrasno, icyoh!!!!
![]()
super vijesti :D Čestitam![]()
Čestitam!
Cestitke :D
Icyoh, čestitam :D :D :D
svaka čast draga!!!jako sam sretna zbog tebe i tvoje obitelji!!!