Ispričavam se ako tema već postoji.Zanima me(kako ne bih lutala po svim trgovinama) gdje mogu kupiti(a da nije previše skup)pješčanik sa poklopcem(u Zagrebu).
Hvala.
Ispričavam se ako tema već postoji.Zanima me(kako ne bih lutala po svim trgovinama) gdje mogu kupiti(a da nije previše skup)pješčanik sa poklopcem(u Zagrebu).
Hvala.
Biti će ti od ponedjeljka 20. na akciji u Lidlu kućica pješčanik drvena za 888 kuna.
Mercatone. Sad je na sniženju - mislim oko 250kn, no nemoj me držati za riječ. Mi smo kupili prošli mjesec (sad su 50kn jeftiniji).
Ja sam nedavno kupila u Intersparu. Jedan komad je 50 kn, mi kupili 2 komada, tako da imamo i poklopac. Klinci 2 dana nisu izlazili iz njega, stvarno se isplati. :D
i mi imamo taj; po 49 kuna dio
i mi, al nismo kupili dva nego jedan misleć kako se ovo ne da zatvorit, e sad ću otić i po drugi a ne da stalno moram navlačit najlon, meni je baš super a nije skupOriginally Posted by apricot
Hvala vam na brzim odgovorima. :D
i mi imamo taj...plavi, jel da?Originally Posted by apricot
kad bi bar bilo neke druge boje. svaki drugi vrt u kvartu ima plavu školjkicu/pješćanik u nekom kutu![]()
i mi imamo plavu skoljku, bauhaus ili baumax cini mi se
ta plava školjka (1 kom. - znači bez poklopca) je u ipercoopu i intersparu 49 kn. jučer sam ih vidla u stupniku u mercatoneu. ja isto kupila 2 kom. pa imam poklopac.