Koji broj cipela nosi vaše dijete. Fran ima uskoro 17 mjeseci i jučer smo u cicibanu kupili cipelice broj 24..
Koji broj cipela nosi vaše dijete. Fran ima uskoro 17 mjeseci i jučer smo u cicibanu kupili cipelice broj 24..
Ideš?? Izgleda da svi Franovi imaju poveliku nogu! :Danni frani prvotno napisa
Nika - uskoro 19 mj. - jučer smo kupili cicibanke br. 21!
Pa učinilo mi se da je malo povelik broj... zato sam i postavila pitanje na forum.
Ali je zato jako dugo nosio broj 21. Četiri mjeseca je nosio prve cipelice i tenisice i onda od jednom u mjesec dana preraste 22-23 i sad smo na 24...
Tako je bilo i s nama. Preko ljeta je prerasla 2 cipelice. Jučer mi je striček u dućanu rekao da je to normalno, da noda puno, puno brže raste ljeti nego zimi. Nika je prve cipele nosila 6 mj. a ove dvoje ni 5!
Moja cura je već na prvi rođendan obukla svoje Ciciban 22, a sa 15 mjeseci 23, sa 18m je nosila Ciciban 24. Ona je bila jako visoka tako da joj stopalo nije baš izgledalo kao u Yetia. Koliko je visok tvoj Fran?
Nisam ga dugo mjerila pa sigurno je oko 85-90 jer robicu trebamo već 92-104.Izmjerim ga pa javim. Ali ne izgleda mu nogica nesrazmjerno ako na to misliš (ko bigfoot)
Evo vidiš ti ovo! A ja mojoj 21 kupila kad je imala 10 mjeseci. Zaboravila sam reć da kad je imala 18 mjeseci i nosila 24 bilo je ljeto tako da smo već sa 20 mjeseci bili na 25 :shock:pcelica prvotno napisa
i Luce nosi 25, a ima 24 mjeseca..
Isusek, moj je Tomislav danas napunio dvije godine, a još nosi 21!
Zapravo, to je neki malo veći model, jer kad ja to odokativnom metodom usporedim s drugim sandalama koje su 22 a od druge su firme, izgledaju isto, ajde znači možemo reći da nosi 22.
A moja Rina 15 mjeseci i još uvijek 18, pa mi smo rekorderi :D
Moj Noah nosi broj 24 a ima 2 godine i 9 mjeseci(skoro)anni frani prvotno napisa
Annabel ce za dva mjeseca imati 6 godina i nosi 29. Oboje su viskoi samo tako. Na tatu valjda.
Velike vam stopala djeca imaju.![]()
Isuse, a ja bila sretna što moja nosi 29 sad kad ima 3,5 godine jer je lani nosila 28, a i ove godine joj vrijede neke lanjske broj 28.Natasa30 prvotno napisa
Koliko je visoka Annabel, u cm?
Karla ima 3,5 god i br.26, a Nika ima 17 mj. i br 19. U startu je Karla uvijek imala veću nogicu, a Nika kao beba nikako da joj naraste. Tek kad je prohodala za br. joj je povećala nogica, ko' pepeljuga.
Ivo ima 28 sa 3 godine
i još sam mislila da je mala noga
Mi (13 mj) prelazimo ovih dana s 19 na 20
Janko ima ciciban 19. I 10,5 mjeseci
ovo je - ko će manje. lori ima 13 mjeseci i broj noge 16. jedva smo joj našli cipelice, a papuče nismo uopće.
Evo da mi malo opet podignemo. Viktorija ima 13mj. i broj noge 21. Tatina curica! 8)
Mene nekaj malo buni, mi imamo dvoje Ciciban cipelice, i jedne i druge 19. Jedne su polusandalice, njih sada nosi i ok su mu, ove druge smo kupili za zimu(bile su na sniženju, pa smo ih zato kupili) i još su mu prevelike, ko pajo patak je u njima. Čak sam ih mjerila i ove "zimske" su stvarno malo veće. Ne bi me čudilo da je drugii proizvođać, ali od istog da je razlika... :? !
A nema ni na koga imati baš veliku nogu, ja nosim 38, a MM 41-42, a visok je 182 cm, nije baš patuljak.
ciciban ima dva različita kalupa, prodavačice ti kažu koji broj trebaš za koji model.
btw, andrejčekove prve cipice su cicibanke - kao za njega napravljene. a sandalice mu ni jedne nisu bile dobre, sve preširoke i prekratke...
vidim da nas pčelica ogovara, pa evo da nas prijavim
Fran će prvog imati 17 mjeseci.Prije dva dana smo kupilo ciciban softy br 23. dugo je nosio 22 i onda sam odjednom skuzila da mu prstići vire izvan sandalice i da je preko noći postao nespretan. kupili smo nove i veće pa je sad opet u akciji bez padova.
Karlo je s 22 mjeseca dobio cipele br.25...
Ana je s 14 mj. nosila broj 16-17, a sad s 18 mj. polako je dorasla br.18(sreća, za takve male nogice uvijek bude modela na višestrukim rasprodajama, pa smo već uboli dva para br.19 i 20 za jesen i zimu...).
evo i nas, zara ima 25 mjeseci, ovisno o modelu nosi cipelice 20 ili 21![]()
moja ljepotica sićušnih nožica!
17 mjeseci - šlapice broj 21, sandale broj 22
sara ima 21 mjesec i cipele broj 24/25!!!
A moje musko djete s 33 mjeseca taj brojIRENA prvotno napisa
![]()
Danas sam baš izmjerila moju curu od 3,5 godine i visoka je 112 cm, tako da mi se čini da joj br. 29 i nije previše!
Ti imas neku kosarkasicuArijana prvotno napisa
![]()
Moja Annabel je visoka oko 120cm(otprilike, izmjerim danas kad dodje kuci) a ima skoro sest godina. Visa je od svih curica u razredu istog uzrasta pa cak i par djecaka. Kao sto rekoh nosi 29 a po nekad 30, zavisi od modela.
Pal ce uskoro imati 2.5 godine. Prije ljeta smo joj kupili ciciban sandale 24. Sad smo joj kupili ciciban cipele BROJ MANJE! Ali smo kupili i gumene cizme broj 25. Pa sad ti pogodi koji je to broj :?
sa 19 mjeseci bambi cipelica 25, te tenice champions isto 25, visoki smo 95-97 cm. Ima dosta jak ris tako da stalno imamo problema sa cipelama, moraju biti široke i da se navlače bez problema, ali smo svakako mašala :D
Borna ima 23 mj i nosi 22 ili 23, ovisno o proizvodjacu...polagano su mu sve onak "na-knap", ali jos do slijedece place ce izdrzati![]()
(nis ga jos ne stiska, da ne bi netko pomislio,gle ovu stedi na djetetovim cipelama )![]()
Filip ima 17 mjeseci i nosi broj 22 (mi do sad nosili samo ciciban).
21 mjesec, broj 22-23, ovisi o kalupu.
13,5 mjeseci, prve cicibanke broj 19, jos ih nosi, a za zimu smo kupili takodjer ciciban broj 21, koje su joj sad malo, ali sasvim malo velike, ali za mjesec-dva ce biti taman. Potpuno drugaciji kalup od prvih.
Luka ima 15 mjeseci i nosi 21-22. Istina je ono o Cicibanu - trebaju mu cipelice br. 22, a tenisice br. 21. U svibnju je nosio br. 19. Koja brzina!!!
Nina 2 god i 7 mjeseci - cipelice br. 27 :shock:
Ima nogu na mamu![]()
vidm dignuta tema, pa mi je super vidjet ovo. sad smo na 2g10mj i nogica 25ninochka prvotno napisa
Evo i sada više od godinu dana kasnije nosi broj 22. Možda ćemo mu sada zimske cipelice kupiti 23 to ćemo još vidjeti. Ali uvijek pregura sezonu u jednim cipelicama ne stigne ih prerasti.ana.m prvotno napisa
Andrej, 24 mjeseca, broj 21 (tj. 21 i pol)
Ni on ne stigne prerasti cipele - prije ih stigne izderati.
evo da se opet ovdje evidentiramo
fran 1.10 će imati 30 mjeseci (nemrem vjerovat kako 30 puno zvuči)
broj noge 25-26
anni frani, jel nas pratite?
Eh, više i nije tolika razlika - Nika nosi 24-25!
Možda vas i stignemo.
Bruno 19 mjeseci a jučer sam mu kupila tenisica Adidas br 26! :shock:
Doduše ja nosim 41, imam 175 cm.![]()
:D ja se prepadoh reko najveća nam noga, zato više i boli kada me udariNoa prvotno napisa
sada samo priđe i kaže nogom i hopa boli me po pet minuta
m. 27 mj. nosi br. 24-25, ovisi o modelu