Lucian 25 mj, broj 27!!!
Lucian 25 mj, broj 27!!!
Rok - 11mj, ciciban br. 21 :shock:
L. će uskoro imati 24 mj., nosi obuću br. 23 - 24, ovisno o modelu
K je napunio 19 mjeseci jos je na br.22 ali ne za dugo jer mu patikice postaju male, tako da polako trazimo nove i broj vece
Od danas presli na 23!tanjads prvotno napisa
2 godine 5 i po mjeseci i broj 27.
Marko nosi 27 , h=98 cm
Filip- 22 miseca a br. cipelica 19-20.
Pa ko da je curica!
Ciciban ima užasno male kalupe.
Matiji su prve cipele bile Froddo br. 20. Sad je dobrih 21 u dobi od 14 mjeseci. Kad se rodio, na njemu su se osobito isticala ooooogromna stopala - izgledao je ko Golum iz Gospodara prstenova.Još su mi se sestre u rodilištu smijale da će sigurno nositi 50 kad odraste. No ne bi bio ni prvi, a bogme niti s najvećom nogom u familiji...
![]()
H sa 19 mj kupili Frodo papucice 21, naturino cipelice sada nosi 21, ali mislim da cemo uskoro na 22
Andrej sa 20 mjeseci još uvijek nosi br. 20.
moj dječak - 22 mjeseca, cipelice kupljene prije 2 tjedna u Froddu su broj 25! 8)
inače, potječem iz familije koja se tek nedavno spustila "z brega ponad rijeke Bednje", gena opijenih nojom, te uz to (ili od tog) obdarenih većim rastom. brat mi i stric imaju stopala 49, a niti tata ni djed nisu daleko od toga... bogami, nisam ni ja bezazleni primjerak sa gracilnom nožicom broj 41 (i to onaj većeg kalupa). često MM ukradem patike (on nosi 43).
genetika je genetika....
p.s. sjećam se da je moja mama bila na rubu suza kad mi je u mojem 3. osnovne kupila cipele broj 37 (njezin broj). odahnula je kad mi je noga prestala rasti u 8. razredu, taman na granici prihvatljivog....
Mi smo na 2g11mj i nogica je 27-28 (ovisno o modelu)ninochka prvotno napisa
Lovre 24 mj, broj 25-26
JA 42, muke sa cipelama cijeli život, ali muškima je puno lakše