Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: Dječja bolnica na kantridi - gdje parkirati?

zumbulmama avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno Dječja bolnica na kantridi - gdje parkirati?

Silom prilika morali smo u subotu popodne u dječju bolnicu na Kantridi. Nakon što smo 2-3 puta prošli kraj ulaza (ispred kojeg je reklama za neki restoran a ne putokaz za bolnicu kako su nam tumačili) shvatili smo da nemamo gdje parkirati jer smiju samu ući vozila hitne i auti zaposlenika. MM nas je iskrcao, parkirao u nekoj uličici 1km dalje, i poslije došao po nas. Za par dana ću morati sama s mališom ići na kontrolu (naravno, u radno vrijeme, a ne kao hitan slučaj u subotu popodne) pa me zanima gdje parkirati? :? Mališa može hodati, ali ne 3km.

Hady avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

slobodno uđite unutra i probajte tamo negdje naći mjesto

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Budući da radi prijemni šalter od 8 sati , ja sam došla s djetetom u 7.30 i bez problema ušla u bolnicu i parkirala, rapma je bila dignuta i nitko ništa nije bitao, niti je bilo ikog u kučici.

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

I mi smo ušli unutra s autom, više se ne sjećam je li rampa bila dignuta ili su nas pustili...

Daisy@ avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

iza 7 i 30 ujutro teško je naći mjesta al neki put se posreći,uglavnom ne...

kad nema unutra mjesta,onda parkiram na bazenu na kantridi malo prije same bolnice ima malo za hodati al nije jako strašno

zumbulmama avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Imam skoro 2 sata vožnje do tamo, teško ću doći prije 7.30. Gdje bih mogla parkirati (garaža ili sl.)i naći taksi do bolnice?

zumbulmama avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Daisy@ prvotno napisa
    kad nema unutra mjesta,onda parkiram na bazenu na kantridi malo prije same bolnice ima malo za hodati al nije jako strašno
    Koliko ima? I, kako da nađem taj parking?

Daisy@ avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

s koje strane dolaziš?
    Ako dolaziš iz opatije prema kantridi,onda prođeš bolnicu,ina pumpu i vidiš kiosk,kafić i bazen s desne strane....
    ideš malo još naprijed i od bazena su ti tabele za njihov parking...ideš malo još naprijed pa se skrene desno i tamo ti je garaža za parkirat.Ima dosta mjesta. Mislim da je 4 kn po satu. :/
    A za hodat..nisam baš tip od metraže...nekih 150 -200 metara se vraćaš pješice nazad do bolnice :/ uglavnom nije previše za hodati.

E sad dal sam to dobro sve objasnila....

zumbulmama avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Dolazm s druge strane. Sjećam se Ine, kioska i kafića... Nasuprot kafića je mm parkirao u nekoj strmoj uličici. Triput smo se okretali dok smo našli bolnicu i ulaz... ima li iz mog smjera neka oznaka za bazene i parking?
    Jel ona visoka bijela konstrukcija sa stepenicama skakaonica?

Daisy@ avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

daaaa,ima

onda još bolje vidiš
    prođeš stadion nk Rijeke i voziš, zatim malo naprijed vidiš odvojak lijevo za parking za bazen - dobro se vidi. Izgleda kao cestica u zavoju bez nekih kuća uokolo nje. kad prolaziš pored nje,skužiš da je prije nije bilo Tako sam ja shvatila da je to novosagrađeno,jer prije toga nije bila takva. To ti je sve prije tog kafića,ine i strme cestice koje se sjećaš. Jer dolaziš iz suprotnog smjera.

ona konstrukcija je dio od kompleksa bazena

zumbulmama avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Hvala ti puno! Ako pogodim cesticu i parking, stvarno si mi spasila dan (i puuno živaca). Idem u petak, javim kako sam se snašla.

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

To ti s ključnom kosti, jel?
    Mi ćemo tamo 24. 07. na skidanje gipsa, pa su nam ove informacije jako bitne.
    Hvala što si otvorila topic i hvala daisy@

Daisy@ avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

ma ništa,samo da sam uspjela dobro objasniti

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

nakon autobusne stanice (koja je na desnoj strani gledajuci iz pravca ri-opatija,a bolnica preko puta lijevo dolje) imate usku cesticu kojom se popnete i tamo smo uvijek znali naci parking i jako je blizu... tamo gore je takodjer neka ustanova barem mi se tako cini, samo neznam koja.

a skretanje za gore je tocno cini mi se u pravcu autobusne stanice koja ide obrnuto tj. prema rijeci.

sve je to jako blizu, po meni najbolji parking ako se vec ne moze parkirati unutra.
    takva situacija je bila krajem 5 mj., neznam da li se promijenilo sto po pitanju parkinga u toj "sumi" iznad bolnice

zumbulmama avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Evo me, mi bili jučer. Nisam parkirala kod bazena, činilo mi se daleko, pa sam skrenula desno iznad benz. pumpe najbliže bolnici, našla mjesto nakon 50m, u hladu! :D Poslije sam zvala mm-a da mi pogleda HAK-ovu stranicu kuda vodi ta ulica i kako da izađem iz nje jer je jako strma i jednosmjerna.
    Ljudi su uredno ulazili s autima u bonički krug, ali mene je užasavala ideja da zapnem na onim puteljcima s autom koji nije moj. Hvala svima!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •