Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: prvi i zadnji obrok u desetomjesečne bebe

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno prvi i zadnji obrok u desetomjesečne bebe

Do sad sam mu davala ujutro mlijeko u bočici, a navečer prije spavanja čokolino u bočici. Sad mislim da mu to mlijeko i nije nekakav obrok, ipak je već veliki, pa razmišljam da mu ujutro dam čokolino, ali što navečer? Što im vi dajete? Možda griz? Na žličicu ili bočicu? Inače papa sve žlicom, ali naučio se ujutro i poslije spavanja na bočicu, to ga smiruje...

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Nemoj ništa slatko davati na bočicu zbog zubića, bolje je na žličicu. Možeš s ad mlijekom skuhati gris ili palentu, ili namočiti sitne zobene ili ječmene pahuljica pa složiti s nekim linom bez šećera ili sličnim pahuljicama npr. 7-korn

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Sirius Black prvotno napisa
    s nekim linom bez šećera ili sličnim pahuljicama npr. 7-korn
    treba pogledati je li umjesto šećera neko zamjensko sladilo koje je još lošije od šećera

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

piše da sadrži prebiotik inulin oligofruktoza

riba26 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

ja dajem svom malome (skoro ima 10 mj) mliko sa rižine pahuljice za večeru. koristim rižine pahuljice bez ikakvog dodatnog šečera ali je obogačen željezom (i naravno druge vitamine i minerale). moj mali pojede 250-350 ml (zavisi koliko je gladan) i sit je do jutro

nisam 'fan' lino proizvode jer ne sadrže željezo, što je jako bitno za bebe u ova doba...

riba26 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

p.s. tjela sam samo razjasnit da je to ad mliko, a ne kravlje ili nešto drugo

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Moja kćer ima 9,5 mj.Prvi i zadnji obrok joj je adaptirano bez ikakvih dodataka.Zaspi oko 20-21 sat.spava cijelu noć.Nekad se probudi oko 4-5 ujutro.tada joj dam bočicu mlijeka i ona spava dalje.
    Nisam pristalica davanja bilo čega na bočicu osim mlijeka ,niti dodavanja grisa ,pahuljica i sl. u bočicu,mislim da za to nema potrebe.
    Ostalo jede žlicom ili rukama.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •