jel koja od vas primjetila gljivičnu infekciju guze nakon korištenja pampers pelena (jumbo pakiranje)???? :?
jel koja od vas primjetila gljivičnu infekciju guze nakon korištenja pampers pelena (jumbo pakiranje)???? :?
imaš cijeli pdf o pelenama pa pitanje postavi tamo( Sve o pelenama i korištenju istih ) ili pročitaj malo što se već pisalo na tu temu. znam da su neke moje prijateljice odustale od pampersica jer su im djeca stalno imala osip (navodno je dosta jaki losion u njima pa to zna iziritirati osjetljivije guze). ja ih ne koristim jer mi smrde za poludit![]()
Mi smo od Pampersica vrlo rano odustali, jer ga je smetao onaj losion u rubovima. Znam da su sve pelene "kemija", ali ove duge barem tako ne izgledaju. Ja kad primim novu Pampersicu u ruku, pa vidim u njoj one zelene kuglice, padne mi roleta na oči. :/
zanimljivo, a nama su jedino one bile dobre - niti su premočile tako brzo kao ostale, i jedino mu u njima nije bila crvena guza, što mi je još važnije.Anemona prvotno napisa
I ja se ne sjećam nikakvih zelenih kuglica :? :? :?
Ma onaj unutarnji dio pelene, koji vuče na zelenkastu boju. Ja odmah mislim na Černobil ili vanzemaljce.smajlić prvotno napisa
Ne mogu si pomoči, ne volim ih, ali to je samo subjektivno mišljenje.
Naravno, priznajem da najbolje upijaju, ali to je meni odmah znak još više kemije.
To je samo moje mišljenje, nemam ništa protiv da ih drugi koriste.
Nama su se kao bolje pokazale: Libero za noć i BeautyBaby za dan.
Potpisujem!smajlić prvotno napisa
Od svih pelena koje smo probali, samo je u Pampersicama bio suh i guza nije bila crvena.
molim, nastavite ovdje:
http://roda.hr/forum/viewforum.php?f=76
ovo ključam