Ifigenija prvotno napisa
Meni je posuđivanje stvari tako nekako divno ispalo.
Dala sam čak i najdraže stvari; prvi put je bilo najteže 8)
A onda sam počela dobijati ne samo svoje stvari natrag, nego i od drugih za moje dijete, jedno, pa drugo. Imam kojekakve dilove, i prezadovoljna sam. Uvijek ću dati, čak i polupoznatima. Ne očekujem da se vrati ista stvar, niti brojim.
Dajem s idejom cirkulacije ljubavi, pažnje i dobrodošlice djeci. Dajem, gotovo ne očekujući nazad... pa se valjda zato i vrati.
Ako je mojem djetetu nov komad robe velik, dat ću ga frendici sa starijim djetetom, nek uživa i nek nosi. I tako rade i moje frendice...
Kolica jesu malo pohabana, al ja sam sebi rekla da je to dobro. DA je to znak da su služila, da imaju priču, da imaju puno ljubavi i dječjeg smijeha u sebi. Pa ih ponosno vozim razdrapana. Valjda sam čudna

Prvo sam htjela citirati i potpisati pikulu, a onda naiđoh na Ifigeniju pa potpisujem njih obje. Kad dajem kažem - "ako šta preživi, vrati, a ako ne, zato i je tu da djeca nose".
Za stariju kćer sam jedva našla "donatora" jer starija djeca puno unište, ali krpamo se nekako.
Za srednju kćer imam prekrasne mame, kolegice koje mi daju divnu odjeću, no ja ju uopće ne čuvam za svoju najmlađu već sve dajem odmah šogorici i još jednoj prijateljici za njihovu djecu.
Znam da ću i za malecku dobiti nešto natrag, što od njih, što od nekog drugog.
Fascinantno je zapravo kako se taj krug izobilja sam od sebe počne vrtjeti, onda kad prestaneš patiti za stvarima i skužiš da ti je možda uništena jedna, ali onda dobiješ još tri bolje, koje ni ne očekuješ.
Meni se to dogodilo s kolicima i krevetićem, njih su mi uništili, no dobih ja dvije autosjedalice, hranilicu, druga dva krevetića, hrpu posteljine, svakakve ljepote....
Sve sam poklonila i podijelila, a ničeg živog mi ne nedostaje.