-
Draga Keri, ja sam jedna od onih koja NE voli doktore, toliko su me u životu sredili, da mi ne pada na pamet dat se u potpunosti njima više u ruke. Svoju trudnoću sad pratim sa što manje doktorske intervencije i tako se osjećam najsigurnija.
Ali, prvih 12 tjedana trudnoće su recimo najrizičnija i doktori su zapravo skoro pa nemoćni. Nema baš ljeka koji ti ziher može spasit trudnoću ako je rizična niti oni mogu nekako intervenirat, ali sigurno ti ne može odmah ni reći dačeš morat preležat cijelu trudnoču
Zato se prepisuje mirovanje, jer zapravo ni oni ne znaju što se točno unutra događa kad se pojave bolovi, iscjedci itd. (osim ako nije nešto vidljivo na UZV) Sigurna sam da je i tebi prevencije radi to rekao. Ja bi na tvom mjestu odmirovala do nekog 11-12 tjedna, i to mirovanje zaista znaći više horizontala i šetnje, manje sjedanje (iako naravno možeš sjedat malo i raduckat na komp itd.) i ako se budeš onda osjećala dobro kao i sad, zaista nema razloga da ležiš. Samo sve laganini, i zaboravi treninge i teške napore, sve teže od kile nek nose drugi, nemoj se previše saginjati, i ne radi kučanske poslove (meni ovo ne pada teško)...
I ako je sve OK proči će ti trudnoča super, i jedino što češ morat mirovat je ovih još par tjedana do 3 mjeseca.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma