Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Crvenilo u licu

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno Crvenilo u licu

B je crven u licu kao jastog. O jučer popodne - izgledao je kao da je bio na žestokom kvarcanju, a i danas je crven, ali malo više rumen. Baš je žestoko crven u licu. I ima sitne prištiće ispod vrata, po rukama - to mi liči na one prištiće koje dobije od znoja.
    Ali od čeg mu lice može biti tolko crveno? Nije vrućina - nosi šešir, ne ide na jako sunce, i sad po noći se dobro rashladilo u stanu.
    I malo je natečen u licu, ne vidi se jako, ali kužim da je, oči mu izgledaju sitnije.

Prekjučer i jzčer je pio sok od kupine. Prije 5 dana je dobio 5 u 1 cjepivo (24 mj.) To je jedino što mogu dovesti u vezu.

Iskustva?

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Da dodam - nema temperaturu, nije vruć, samo su mu obraščići topli.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

neka reakcija je, zasto ga ne odvedes kod pedijatra?

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Danas radi popodne, a nije mi baš za na hitnu. Inače je sve ok, živahan, nije nervozan, jede....tak da sam otišla na posao pa ću popodne vidjeti što ćemo, on je s bakom i pratimo stanje.
    Reakcija na kupine mi jedina pada na pamet.

Lutka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

da ne otvaram novu temu...od sinoc mi je dječak crven po obrazima (ko da sam ga premazala rumenilom ), nisam se baš brinula ali mi se cini da je danas malo jače. aktivan je i živ i pretpostavljam da ima reakciju na šljive i to baš fine domaće pa mu ih danas nisam dala. ako je od hrane, kad bi se trebalo povuci? mažem sa bepantenom losion i avenovim cicalfate. ne bih baš trčala kod ped.ali cu poc ako do petka osip ne bude manji. dajet koji preijedlog sa cim mazati

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •