Ne znam više što napraviti
Ovo je treći mjesec otkako je krenula u vrtić i stalno je bolesna. Najviše je izdržala dva tjedna u komadu, inaće u ponedjeljak krene i za vikend je već bolesna. Ide u privatni vrtić ( tim gore plaćam 1 000 kn a ona ide tjedan - dva ) teta tvrdi da su svi ostali redoviti. Ja radim stalno ujutro, u turizmu, bez slobodnog dana, MM u smjenama i sve nam je teže i teže uskladiti to, nijedno od nas ne može otići na bolovanje tako često pa je ostavimo baki. Ja nisam baš zadovoljna da je baka čuva svaki dan jer jednostavno se ne slažemo u puno stvari u odgoju ( prošli tjedan joj je dan nakon proljeva i povračanja dala da pojede vrečicu krokija jer bolje išta nego ništa). Opet s druge strane u vrtiću slabo jede, a ni kući više nije baš dobro s obzirom na česte bolesti. Dosada sam cijelo vrijeme mislila još ovaj virus pa će biti bolje, ali već tri mjeseca, i još je i ljeto što će biti na zimu? Na kraju ću je morati ostaviti baki i pomiriti se s time da će biti kao što baka želi Probala sam i čvrsto reći što mislim o nekim stvarima, ali mi onda radi iza leđa pa mi je to još gore, jednostavno ona zna njabolje