Na stranu sad jesu Lina prazne kalorije ili nisu, ali su jako zasitna. Ne znam koliko tvoja malecka toga pojede u mililitrima, ali ako pojede, recimo, 200 ml, a kažeš da ima tri takva obroka, mene uopće ne čudi da neće ništa drugo. Ne bih ni ja mogla. Bez obzira na upitno zdravlje tih Lina koje su neki ovdje spomenuli, ja bih ih izbacila djetetu iz prehrane na tvom mjestu čisto da "napravim mjesta" za drugu hranu.

Kod nas je došlo do preokreta u prehrani otprilike u istoj dobi. Moj L. nije nikad jeo Lina na bočicu, doduše, ali je imao tri obroka adaptiranog na bočicu i jedan obrok Lina na žlicu, obično navečer. Do negdje godinu i pol je jeo normalno i svu drugu hranu, a onda je počeo odbijati sve osim toga. Vjerojatno im negdje u toj dobi prestaje razdoblje intenzivnog rasta pa im se smanjuje i potreba za kalorijama. Ja sam mu prvo izbacila bočicu, a onda sam i umjesto tog Lina uvela neke druge stvari, npr. pirov griz s voćem, zobene pahuljice, i sl. I došla do toga da je jeo tri normalna obroka na dan. Nije išlo lako ni preko noći, ali je išlo