Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Beba se ljuti?

riba26 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno Beba se ljuti?

Moj mali ima 9,5 mj i već neki 2-3 tjedna radi nešto čudno... stisne šake jako, zacrveni facu, i trese se neki 2 sekundi (kao da se ljuti ili kao da se želi pokakit).

Ne znam ako je to zbog zube, zbog ljutnje (znam da nije od kakanja).. stvarno mi je čudno?! :? Ali primjetila sam da čini to u situacijama kad izgleda kao da se ljuti.. kao kad ne ide nešto po njegovome... baš sam cila Jeli itko drugi ima slično iskustvo?!

Kavin avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

I još uvijek to radi!!
    Kod nas to znači da je ljut i tako je od uvijek, kao da želi iskočiti iz kože, meni je to više smiješno jer kako se on mali uspije tako naljutiti, ali ja mislim da je to jer ne zna drugačije i onda tako reagira.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

podsjetilo me na ovu temu, pogledaj može li biti to
    http://roda.hr/forum/viewtopic.php?p...737901a4fec3f0

riba26 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Ipak sam našla nešto na net-u vezano sa ovim... i javile su se puno mame i rekle da oni misle da je vezano za zube! mome malome izbijaju zube već par tjedna, al ja baš ne mažem sa nekim gelom redovito - jedino kad vidim da trpa nešto u ustima i da daje neke znakove da ga boli.. ali možda zato što mu nemažem, ovo je jedino način kako se on nosi sa bolom?

baš ću pokušat više mazat od danas i vidit kakva je situacija...

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Moja to radi kad se ljuti, cijela se onako ukoči, kao stisne i zacrveni
    To je pokupila od mame

nela08 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

I moja E to radi (još malo pa će imati 5 mjeseci). Prvi puta smo to uočili pred jedno 2 tjedna. Ja sam ju držala okrenutu prema sebi, a tako se ne voli nositi jer je veliki znatiželjko, pa pretpostavljam da je htjela da ju okrenem prema naprijed. Jedno vrijeme pokušavala sama okrenut i "cmugala", a onda se sva napela, zacrvenila, stisnula ručice i počela vikati "aaaaaaa". Ja sam se prvo malo stresla jer nisam znala što joj je, a onda sam pukla od smijeh dok sam vidjela ljutu facicu. Kao da kaže: "nemoj me ignorirati, mama!!! okreni meeeeee!!!!"

Zubic vila avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

I ja primjećujem kad se moj bebač ljuti, rekla bih da ime tome već oko mjesec i pol do dva, dakle od kad je imao možda dva mjeseca. Jednostavno je to nešto drugačije od plača, kao neko negodovanje, malo se i mršti i proizvodi neki čudan zvuk, kad mu ne odgovara neki položaj ili mu je vruće i sl. Naravno, ako se ne reagira, dosta to brzo prijeđe u plač.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •