mama_jos_malo prvotno napisa
Već drugi dan K. nije zaspala po danu.Jučer sam je uspavljivala od 12 do 14 sati :/ i onda dopustila da ustane. Išla je u krevet oko 7 i brzo je zaspala.
Danas opet nije zaspala, ali sam rekla nek leži u krevetu i odmara.
Probala sam sve moguće tehnike uspavljivanja (jedino je ne mogu na lopti ljuljati, zbog trbuha)
Problem ne bi bio da ona ne bude slomljena oko 16 sati i uz taj umor jako aktivna. Kad je umorna onda k'o da je iz praćke ispaljena, jurca, trči, zaletava se, ne staje. Ustaje se oko 7, doručkuje, ide van, igra se, trči, penje na tobogan, dakle ne mislim da joj manjka aktivnosti. Kad se vratimo izvana pojede punu zdjelicu voćne kašice (nije gladna), dok je uspavljujem popije 1-2 čaše rižinog mlijeka, da je smiri. Ali, eto ne zaspe. U zadnje vrijeme se to često događa.
Popodne ne možemo nikamo jer je preaktivna zbog umora. Ja dnevne obveze teško obavljam, prilično je teško kuhati uz dijete koje juri naokolo. Budem sva iscrpljena i umorna i ja. Pospremanje i peglanje ostavim za navečer. I onda iscrpljena od cijelog dana hvatam se toga (nemam pomoć).
Što savjetujete?