prvi put vidim ovaj topic jer sam cijelo ljeto bila na moru, i samo ću reći NIKAD NE ODUSTAJTE, ni vi koje već imate djecu , a posebno koji ih tako jako želite.
želim vam što prije jedan mali smotuljak!

Moja priča nije preduga, bar ja tako mislim, ali nakon 7 godina stigao je mali zamotuljak, carskim rezom 37+5, 2770 g.
rizična trudnoća, 2 mjeseca u bolnici ni suzu nisam prolila, ali taj tren kad sam čula doktora da govori sestri "pokažite je mami" suze su krenule tako snažno da me bolilo, tako jako da nisam ni vidjela svoje djete.
nisam mogla s nikim na mobitel razgovarat jer su me davile suze sreće, najdraže koje ću nadam se imat opet priliku isplakat.
a ja sam od onih koji nemaju vremena za plakanje, jer "sutra je novi dan", a sve što želim u životu je biti majka svojoj djeci, i želim ih jako, ne jedno, ne dvoje već troje ili četvero.

molim se da uskoro svi to doživite jer oni koji daju glupe komentare nemaju pojma što govore i ne zamjeram im, jer to nitko ne može shvatiti ako nije u našoj koži.

Blekonja mislim na tebe već par dana i nadam se da će ti beta biti pozitivna i trudnoća uredna!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu!