-
Menga; da ili ne?!?
Pročitala sam dosta topica na temu stanja žene nakon poroda; prva menga i lohije, pa opet nisam bila sigurna na koji bi ugurala svoje pitanje?
Molim savjet; rodila sam 21.05, jako veliku bebu (3940 i 53 cm). Osim što su mi radili epi
nisam pukla i nisam bila šivana. Krvarenje je trajalo oko 3 tjedna nakon poroda, a onda su krenule lohije. Od zadnjeg dana kada sam primjetila iscjedak bilo je dva; možda dva i pol tjedna mira. Nakon 6 tjedana od poroda otišla sam na pregled kod ginekologa.Rekao mi je da je sve zatvoreno i da sve uredno izgleda; a onda smo otišli na UZV gdje mi je na desnom jajniku pronašao folikul i najavio zločestu tetu M. To je bilo prošli petak. U ponedjeljak sam primjetila lagano krvarenje; kombinacija crvenog i smeđeg, ali ništa obilno niti imalo slično mengama prije poroda. Moje pitanje glasi: da li je moguće da je tako oskudno krvarenje; jučer također isto, a danas za sada ništa krenula menga; da li se lohiji mogu još vratiti ili nešto treće?Hvala i ispričavam se na monologu.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma