Eto da završimo priču.
Jučer sam napokon pobjedila averziju prema TL i otišla i kupila za Frana ovu http://public.fotki.com/anifrani/fran/90041189.html sjedalicu.
Naravno da nismo mogli ići isprobati sjedalicu van u moj auto, (imaju nekakav sic tamo pa su mi ponudili da tako isprobam), naravno da nismo dobili uputstva na hrvatskom.. i naravno da prodavačica nema blage veze što prodaje (reče ona meni da se ta sjedalica ne učvrščuje pojasima od auta?!??!?? a nema pojam ni koliko mi je djete staro ni koliko je teško.. ).
Uglavnom prvo sam se okrenula i otišla i odustala od kupnje.. koliko mi se zgadilo!
Pa sam se malo ohladila nakon šetnje po dućanu, otišle do sjedalice pregledala ju ponovno, pokušala ju montirati na onaj njihov sic (nitko mi od prodavača nije pristupio ili nedaj Bože ponudio pomoć..), svidjelo mi se jer mi je izgledalo da se sjedalica lako montira, malo me zabrinula crvena kopča jer mi je izgledala da se lako otkopčava (još me to brine). Ali sam pregrizla i ipak kupila sjedalicu u TL na Žitnjaku. Sjedalica im 24mj. jamstvo (ovaj put sam spremila garantni i račun među obitljske vrijednosti!).
Super je što je pregled sjedalica u nedjelju pa ćemo odmah prekontrolirati jel sam ja to dobro smontirala . Inače bi opet morali angažirati tetu Casper.