-
Vrdoljak je u penziji, otvorio je privatnu ortopedsku polikliniku u Palmotićevoj.
Umjesto njega, u Klaićevoj radi njegov sin.
Antičević je OK - preporučujem ga, samo kao što je netko već rekao, na Šalati su KATASTROFALNE gužve - npr. prije mjesec dana tražila sam termin za kontrolu (a trebam i doznaku za cipelice), spomenula sam da smo se već liječili i operirali kod njih i da smo stari pacijenti - svejedno, dobili smo termin 12.10. :shock: :/ . Obzirom da mi je bila frka za doznaku, povukla sam veze 8)
i u par dana se nacrtala u Klaićevoj, vrdoljak mlađi je pregeldao moje dijete i napisao mi doznaku, te me uputio svom ocu po drugo mišljenje obzirom da je potrebna još jedna operacija, ali nije hitno.
U Klaićevoj su isto gužve, ne znam kak je sa dobivanjem termina, ali čekaonica je "zgužvana" kao i uvijek, no ne treba se prepasti te gužve jer su većina djece zapravo bebice koje su došle na UZV pregled kukova.
Savjet za kikiće sa equinovarusom - što prije po rođenju otići ortopedu na kontrolu i po savjet što dalje. Operacija zaista nije uvijek nužno potrebna, ali pravovremeni prvi pregled kod ortopeda štedi i živce roditelja i zdravlje djeteta.
Teta Vera - thumbs up :D
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma