Zna li neko, zašto ne mogu otvoriti ni jednu stranicu s antivirusnim programima niti updatetati postojeći?
Zna li neko, zašto ne mogu otvoriti ni jednu stranicu s antivirusnim programima niti updatetati postojeći?
Prvo je bio norton - nisam mogla updatetati pa sam ga skinula i stavila avg ali i snjim je ista stvar.
kako ides na update, preko sistem treja, klik desni na avg ikonicu i tamo update now?
Ma, probala sam i tak i otvoriti avg pa onda na update... Muči me to što ni jedan nisam mogla update, niti mogu otvoriti njegovu stranicu. Ni preko IE, niti Mozzilom.ivarica prvotno napisa
obično gamad (trojanci, spyware i ostalo) koja zarazi komp ima i to svojstvo da blokira rad AV programa i njihov update... pa je velika vjerojatnost da ti je komp zaražen...
avg je odskeniral komp, ali je to verzija još iz 2008 :/Moover prvotno napisa
Znači da bi jedino rješenje bilo instalirati frišku verziju?
avg ti je obicno namjesten na redoviti update, meni npr na svakodnevni
ali, za svaki slucaj mozes ga deinstalirat i skinut najnoviju verziju, mislim da je 8.5
imas super program za ciscenje compa
mozes ga besplatno skinuti sa neta
zove se malwarebytes
nama je na poslu napao trojanac comp i ovo ga je sredilo bez problema
Mi imamo avast, apdejta se svakih par dana sam od sebe, konstantno radi i često blokira sajtove, izbacuje obavijesti i radi ko urica.
Za firme se plaća, za kućanstva je bespalatan. Pošalješ im svoju e-mail adresu i to je to. Ne šalju spam (makar ovo što ja imam, ako i šalju ode u spam folder).
Skinula sam najnoviju verziju avg-a. Sad skenira. Ak to ne upali, idem redom kak ste mi savjetovale.
Na jednom kompu se i meni normalno apdejta, ali lenovu neće ni kad ga lijepo zamoli![]()
Dia, hvala na savjetu, malwarebytes je rješio problem!