Ovako on ima plaću, a ja primanja za dijete za dopust, i dječji.
Kad dobije plaću uglavnom na bankomatu sam prva ja , i onda fino zbrojim koliko smo taj mjesec dobili i onda to upišem u svoju knjižicu gjde vodim evideciju za svaki mejsec koliko su nam režije i šta još treba platit. i onda sve poplaćam odemo u trgovinu i ono što ostane trudimo se što manje potrošit. znači pin znam, kartica se šeće kad nekom treba, često dignem gotovine pa ćapamo iz ormarića malo po malo.
jedini razlog zbog kojeg se možemo malo pokačit je crni fond, jer svaki mjesec bi terbalo nešto ostat i onda odjednom paf paf simo tamo ode u 3 dana 1000 kuna i ne ostane ništa i onda a di su novci :shock: . a ja fino sve zapisano , za veće troškove a ostalo pridodam "potrošeno u dućanu". evo i ovaj mejsec je konačno trebao ostat crni fond i iskrsne godišnji.
ali opet kad gledam nije tako loše jer ipak nismo na kraju mjseca u minusu na pozitivnoj smo nuli ponekad i u plusu, kredita nemamo, neke rate sitno se otplaćuju, na godišnji odemo s plaćom od tog mjeseca ne ulazimo u minus zbog toga is l. tako da nije loše kako bi moglo bit.
ustvari minusa ni nemamo, čim je dobio karticu u novoj banci zatvroili smo minus jer banke daju prevelike minuse navučeš se, prvi put si u plusu a sve ostalo imaš minus koji je triput veći od tvoje plaće :/ !!!