-
Hvala Metty što si se javila, ma slabo ti se oni javljaju na meilove moraš ih zvat u Večernjak direkt i tražit rubriku Otvoreno.... sutra ću je ja nazvat ...
Svoje donacije za Filipa možete uplatiti na moj tekući račun Privredne banke Zagreb preko Opče uplatnice ( poziv na broj ili model 05 , žiro račun banke 2340009 - 1000000072 i broj tekućeg 3203002956 , Anita Dobrić , Sjenjak 89 , 31000 Osijek)
Ili ako se uplačuje u Privrednoj banci Zagreb onda ne plačate proviziju i samo vam treba broj tekućeg računa 3203002956 i moje ime i prezime.
Ako imate bilo kakvih pitanja na PP šaljem broj telefona .
O tome koliko i što želite donirati mom sinu to ovisi o vama... pomozite koliko možete.. Hvala .
Ja ću nastojati da razgovaram s urednicom Štefok da se objavi ime svih koji su pomogli u znak zahvalnosti.
Ninoćka mi se javila ( na moru je s obitelji ) pa kad se vrati pitaću je da li može negdje ubaciti apel za pomoć kod sebe .
Tako da cijeli slućaj bude u tisku konstantno i da usput vršimo pritisak dok ne donesu pozitivno rješenje u Ministarstvu zdravstva i socialne skrbi.
Dosad sam im poslala bar 100 meilova ni na jedan nisam dobila odgovor
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma