Ponovno aktiviram ovu temu - nažalost još uvijek, tj. već više od pola godine nateknuta mi je cijela lijeva noga - za par centimetara je deblja od desne. Kad mi je to počelo, u srpnju, vrlo brzo je potpuno splasnulo za vrijeme godišnjeg odmora, ali čim sam ponovno došla u zagreb i počela raditi, noga je opet natekla. Na zadnjem pregledu kod internistice, rekla mi je da mi UZV limfnih čvorova pokazuje da sam imala neku upalu, jer su limfni čvorovi u preponama obostrano ovalni, kronično-reaktivne morfologije, veličine 15-18 mm, i da je to vjerojatni uzrok težeg optoka limfe u lijevoj nozi.

Planirala sam samoinicijativno napraviti ct abdomena, za svaki slučaj, ali sad to ne dolazi u obzir, jer sam u međuvremenu ostala trudna.
I zbog trudnoće mi treba savjet stručnjaka - što da radim? Da li mogu ići na limfnu drenažu? Zna li tko nekog pouzdanog liječnika, koji bi mi mogao dati konkretan savjet, jer mi se čini da je ovo moje hodočašćenje internistici koja je pokušavala ustanoviti što mi je bilo čisto gubljenje vremena. Hvala...