Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Pomoc!!!

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno Pomoc!!!

Kao prvo izvinjavam se moderatoru jer sam stvarno pokusavala pronaci temu u koju bi se mogla svrstati...
    U sedmom sam mjesecu trudnoce i prije pet dana sam otisla u bolnicu jer mi je stomak konstantno bio tvrd i napet ...Poslali su me na tkolizu dva dana sam je primala i onda mi ukljucili ginipral 6x1...U subotu su me primili i pregledali taj dan dva puta.Zatvorena,cvrsta..U nedjelju ujutro mi se pojavila sluz zuto - smedje boje...Prijavila sam doktoru koji mi je rekao da to znaci da je negdje bilo krvarenja i da je to sad stara krv...Taj dan nije vise nista bilo...Medjutim u ponedjeljak ista prica pojavila se sluz sa malo svjetlim smedjim zilicama i to jednom na dan...I to sam prijavila na sto su mi rekli da je to od pregleda (napominjem da sam u subotu pregledana)
    U utorak me puste kuci na lezanje i uz terapiju...
    Jutros mi se prilikom brisanja pojavi opet ta slut zuckaste boje ali sada mala zilica kao krv...Nisam bas mogla dobro da desifrujem jer je bilo skroz tanko...
    Ne znam vise sta da radim...Strah me da nije sluzni cep ali doktori me salju kuci...Nista me ne boli...Da li je neko prosao nesto slicno... :? :?

Ana i mamino zlato avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ne znam. Nisam imala takvih simptoma. Slušaj svoje tijelo i intuiciju, ali i doktore.

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Evo mene sad opet od doktora...Prepalo me je da nije nedao Bog sluzni cep poceo da izlazi...Hvala Bogu doktor kaze da nije...Nego kao jake kontrakcije imama i drze dugo pa kada se stomak opusti uz sekret izadje malo sukrvice ili smedjeg zavisi od kada to stoji u maternici...A i pocelo mi je kada su mi tokolizu u bolnici ukljucili i kada je kontrakcija popustila jer me je konstantno drzala tri dana...Sada se ponekada pojavi pa mi je rekao da nastavim sa ginipralom,magneziji neki sto se zvace i to 900mg na dan da uzimam i najmanje pola litra mlijeka na dan...
    Pa eto nadam se da ce mi pomoc...Inace sa bebicom je sve ok

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •