Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 54

Tema: Pošteno ili ne?

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno Pošteno ili ne?

Evo, htjela bi čuti vaša mišljenja o našoj "izgubljenoj" šilterici.

Danas smo V i ja bili u šetnji. Skinuo je sa glave šiltericu i bacio ju je na pješačku stazu. Ja to nisam primjetila isti tren, ali za par min. jesam. Vidjela sam tko je išao iza nas i nama u susret. U susret nam je išla mama koja je svoju curicu vozila na biciklu. Iza nas nije išao nitko. Staza je dugačka nekih 200 m, dakle na njoj nigdje nikoga, osim dvije mame i dvoje djece.

... i tako dok sam ja primjetila da šilterice nema, a imao ju je par min ranije, jer sam mu je stavila na glavu... vratim se natrag, a nje doista nema. Nisam vidjela sam čin uzimanja, ali gotovo da sam sigurna tko ju je uzeo, mama sa djetetom na biciklu.

Nema tu, kriva sam sama što nisam bila oprezna. Ne plačem za jednom šiltericom, no pitam se i pitam vas,

kako bi vi postupili da ste je našli?

Biste li me dozvali da mi je vratite? Biste li je zakačili za ogradu uz pješačku stazu, pa dalje vas nije briga? Ili bi je jednostavno prisvojili za svoje dijete?

U ovom slučaju mama ju je prisvojila, pretpostavljam tako, ajde da ne budem ziher kada sam čin uzimanja nisam vidjela. Kakvu je poruku dala svome djetetu, uči li je poštenju ili snađi se druže?

Nemam pojma, pa eto, pitam vas za mišljenja.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Tužno. MIslim da ne bi imala želudac staviti nešto na svoje dijete što sam namjerno uzela nekome. Kad nešto nađem ili ispitujem kome je palo ( i vičem za nekim) ili ostavim jer će netko možda tražiti. To mi je normalno

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

meni je zanimljivo kako mi svaki dan nosimo na plažu igračke, a većina mama ne nosi... sva se djeca igraju, a mi svaki dan s barem jednom igračkom manje idemo doma

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Volim razmišljati da bih vratila bilokakav predmet koji nađem - iako nisam nikad našla ništa "vrijedno" pa ne znam. Kape, robicu i odjevne predmete ne bih uzela jednostavno jer mi je bljak (šta znam kome su bile na tijelu).

Ja sam jednom ostavila 1000kn na bankomatu (zbunila me druga banka, moja prvo da karticu pa lovu) i deda iz mene je vikao za mnom "gospođična ostali su vam novci". Kad je vidio iznos je u šali komentirao da me ne bi zvao da je vidio da je to pola njegove penzije.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Dozvala bih te da ti vratim kapu. Bez razmišljanja.
    Tako je i nama prošle godine "nestala" jedna draga kapa...

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Mi smo u šetnji izgubili bebu, našu Ljubicu, primjetili smo tek kad smo se vraćali doma - netko ju je našao i stavio na zidić da ne stoji na putu.

Kad mi je rodica bila u posjeti, njihovoj malenoj curi je ispala cipelica, također nisu primjetili sve dok je moj svekar nije donio doma. Naime, jedan susjed je po selu tražio kome pripada cipelica i ispalo je da je Pepeljuga u našoj kući (inače, u mjestu imamo još 3 male cure susjede, sve iste dobi).

Znam da ovo nije odgovor na pitanje, hoću samo reći kako je lijepo kad ti se ovako nešto dogodi.
    A pretpostavljam da ovdje ni nećeš dobiti odgovor - da nađem uzela bi. Ako bi netko to i napravio sumnjam da bi baš javno priznao. I to je ustvari odgovor: svi mi, koji bi uzeli i koji ne bi uzeli, na kraju jednako razmišljamo o tom činu - ublažena krađa.

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj Veki prvotno napisa
    Kad nešto nađem ili ispitujem kome je palo ( i vičem za nekim) ili ostavim jer će netko možda tražiti. To mi je normalno
    x

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Ma interesantno je što sam tražeći kapu ponovno srela mamu na biciklu. Jurila je suprotnom stranom ulice. Nije u nas ni pogledala, ali curica koju je vozila gledala je u nas. Mama juri, a dijete se okreće , zanimljivo.

Palo mi je napamet da ja nju dozovem i pitam je: "Oprostite, jeste li vi našli našu kapu?" No, nisam.... a nisam zato jer, neću propasti zbog jedne kape, ne želim se svađati za par kuna i ispasti još i "kriva" na sred ulice, a i nemam pojma možda je MM poznaje ili ona zna njega, ukratko- htjela sam izbjeći konflikt.

No, postoji ogromna šansa da je u ovom našem poluselu ponovno sretnem, a onda- ovisi kako će taj dan i njoj i meni pasti grah . Možda se pismeno i ne izražavam baš najjasnije, ali usmeno- ajooooj. Dobit će lekciju o lekciji o poštenju! Napominjem, nije greda u kapi, vrijednosti kape, ali greda je u odurama koje šeću oko nas.

Sada sam pomalo ljuta, iako se smatram i krivom, jer trebala sam bolje paziti na svoje stvari. Tada "kradljivica" ne bi imala šansu.

Još samo fali da curici natrkelji mušku kapu na glavu, da izađu ponovno u šetnju ili vožnju i sve 5!

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Daj kupi djetetu drugu šiltericu a na ovu zaboravi... ak je netko spao na to da krade ili uzima s ceste faking dječju ŠILTERICU, il mu jako treba ili ima nekih problema...

Ak im treba, budi sretna jer si učinila dobro djelo. Ako ima nekih problema, budi sretna da te nije opljačkala i pretukla zbog faking šilterice...

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Zaključak: kako god bilo, moraš biti sretna što ti je dijete ostalo bez kape...

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

ja sam jednom u šetnji naišla na 100 eura na podu. ispali iz džepa frajeru ispred mene, pokupila sam ih i potrčala za njim, vratila mu ih.
    nakon toga sam izgubila mob pa su mi ga našli i vratili, mm-u novčanik itd, da ne nabrajam, vraćam i bude mi vraćeno
    to je neka karmička ravnoteža

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa
    vraćam i bude mi vraćeno
    to je neka karmička ravnoteža
    To sam i ja primijetila.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Sori, ali meni je ružno što si ti toliko sigurna da je ta mama uzela kapu.

Uopće ne možeš biti u to sigurna a nazivaš je kradljivicom i spremaš joj se davati lekcije o poštenju.

Kavin avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Za vikend smo bili u šetnji u jednom kvartovskom parku i jedan deda je došao do nas da pita jel naša šilterica koju je našao na putiću, nije bila i ja sam ju ostavila na klupici da ju vidi netko tko ju je možda izgubio ( možda je tvoja ) , nije mi palo na pamet da ju uzmem, ne samo zato što je bijela s rozim, a nije za dečke već mi nikada to nebi palo na pamet.
    Našli smo jednom mobitel u ipercoopu i vratili ga sretnom vlasniku tako što sam nazvala broj iz mobitela i rekla osobi koju sam dobila da je mobitel nađen i nalazi se tu i tu i da ako može nekako javi osobi čiji je mobitel - nema šanse da bi ga zadržala.

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa

Uopće ne možeš biti u to sigurna a nazivaš je kradljivicom i spremaš joj se davati lekcije o poštenju.
    ovak: ja bi te zazvala da vidim da je šilterica pala sa djeteta.
    Ovo citiram jer se slažem sa Mimom - znam da i sama kažeš kako samo pretpostavljaš jer nije nikoga drugoga bilo u blizini, ali moram ti priznati da bi meni prije palo na pamet sve drugo (npr. otpuhao vjetar, izgubila negdje drugdje) nego pomisliti za nekoga da je uzeo nešto, a sam čin uzimanja nisam vidjela.

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Nitko nije kriv dok mu se krivnja ne dokaže....

A dokaza nema....

I potpisujem Mimu... optuživanje nekog bez pravih argumenata je za m ene isto ružan čin... sorry, ali tako mislim....
    I ako napadneš tu ženu jer ti je "taj dan tako pao grah", kakvu ćeš ti poruku poslati svom djetetu?

Nikada ne žalim za materijalnim stvarima. Imali smo ih, sada ih nemamo, ako trebamo kupit ćemo druge, ako možemo bez njih - još bolje.

A to što se djete okretalo, možda je samo tražilo društvo, kad kažeš da nikog nije bilo u blizini....

Obično vratim kad znam kome pripada ili barem pokušam naći vlasnika. Ako ne, ostavim na mjestu gdje sam pronašla i pokušam da bude uočljivo.
    jednom smo pronašli mob u vlaku i trebalo nam je dugo da otkrijemo vlasnika, ali bilo je uspješno. A jednom je netko - na bankomatu ostavio 100 kn , dok sam ja skužila da je ostalo, osoba je nestala u gužvi, nisam ni znala je li muško ili žensko. Čekala sam više od pola sata, s djetetom, ali nitko se nije pojavio. Kartice ni ispisa nije bilo. Novac sam uplatila na jedan žiro račun, kao pomoć - više se ni ne sjaćam kome.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Čudno mi je ovo. Ja bih ju svakako, odmah, isti tren upitala - jeste možda vidjeli neku šiltericu blizu? Stoposto bih joj vidjela na faci, samo onaj jedan jedini mali brzinski trenutak istine, ako ju je ona uzela. Ili bi se curica izdala.
    Meni je jednom ispao šešir u Pevecu i ja, naravno, od doma nazvala informacije i cura na infomacijama mi kaže - da, da, tu je vaš šešir, jedan kupac ga je našao i dao ga nama, dođite po njega.
    Ja dođem sutradan, drug asmjena, na pultu informacija ona plava neljubazna gospođa (još uvijek tamo radi), a šešira odjednom nema. Krenula "istraga" tko je bio zadnji tamo za pultom i kako to da ga sad nema i skuži se, jasno ko dan, da ga je uzela ta plava, ove druge mlade, jadne cure, meni onako poskrivečki sažalno saginju ramenima i daju neverbalni znak da joj ne mogu ništa ni reći, valjda im je šefica, a ona onako neljubazno i s visoka "gospođo, nema šešira, nije bi bio ovdje".
    Žalosno. Pomislila sam tada ljutito - e, dabogda ti za kruh trebao!

Što se mene tiče, tu uopće nema nikakve dvojbe, ja bih odmah vikala i zvala čija je šilterica ili bilo što drugo, ostavila sa strane ako nikog nema, možda se vrati, ili ako je vrijednije potražila vlasnika.
    Dva puta sam vratila mobitel koji sam našla, preko memoriranih brojeva, "doma" i "mama", to su bili mobiteli tinejdžera, jednog dečka i drugi put cure koja živi u đačkom domu u ZG.
    Jednom sam pronašla i vratila vlasniku osobnu kartu (opet tinejdžer, e, pameti).
    Isto tako, meni je jedan Nijemac, turist, s plaže u Crikvenici vratio mobitel koji je ostavila moja kćer. Tada smo ga bili posudili njoj, a on me je zvao na broj "mama Nena".
    Strojovođa u vlaku za Budinščinu mi je donio natrag cijelu vrećicu sa mojim stvarima koji su mi ostali u vlaku.
    No, ako ti je ta mama stvarno uzela šiltericu, to je ista pacijentica ko i trudnica koja je meni ukrala mobitel u WC-u kod ginekologa.
    Ginić je htio zvati policiju jer su sve njegove pacijentice koje su bile na pregledu taj dan uredno zavedene u kompjuter sa svim podacima, no meni je bio crnjak da se zbog jedne očite kleptomanke uznemiruje još 20 žena, i to trudnica.
    Nakon toga MM u šali kaže kako sad kad vidi trudnicu u tramvaju, prije nego joj ustupi mjesto, ipak pogleda gdje su mu mobitel i novčanik.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

pa mogla si je zbilja pitati "oprostite, jeste li negdje vidjeli takvu i takvu kapu", bolje to nego da ako se sretnete nakon x vremena bude kako ti padne grah... možda žena zbilja nije kriva?
    Zamisli se da šećeš tako gradom i napadne te najednom neka žena kako si joj pred dva mjeseca maznula dječju šiltericu koja joj je ispala u parkiću. Mogla bi još jedan topic pokrenuti o tome kakvi se ljudi kreću oko nas. Ne znam, baš nije neka tema :/

Kavin avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Čemu takva reakcija na to što je jedna mama izrekla samo svoju sumnju, pa zar vi živite u nekom paralelnom svijetu gdje nikom nikada ništa ne nestaje ili sl?
    Kao da je to tako nevjerovatno.

Ja sam svoje mišljenje rekla u prijašnjem postu, ali to ne znači da su svi takvi i kad nađu da svi šakom i kapom vračaju, a nitko baš nitko ništa ne zadrži za sebe...ma da...nema šanse.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj AndrejaMa prvotno napisa
    Nitko nije kriv dok mu se krivnja ne dokaže....
    A dokaza nema....
    I potpisujem Mimu... optuživanje nekog bez pravih argumenata je za m ene isto ružan čin... sorry, ali tako mislim....
    I ako napadneš tu ženu jer ti je "taj dan tako...

.....Jednom je netko - na bankomatu ostavio 100 kn , dok sam ja skužila da je ostalo, osoba je nestala u gužvi, nisam ni znala je li muško ili žensko. Čekala sam više od pola sata, s djetetom, ali nitko se nije pojavio. Kartice ni ispisa nije bilo. Novac sam uplatila na jedan žiro račun, kao pomoć - više se ni ne sjaćam kome.
    Ovo je baš lijepo i pošteno, ja sam zbilja pošten nalaznik, maksimalno, no ovog se ne bih dosjetila. Ja bih, valjda, na kraju, zaključila da je to kozmički znak da danas odemo na pizzu .
    No, ovo tvoje ću imati na pameti ako se slučajno što slično dogodi (dosad nije), ako je mali iznos u pitanju.Za veći su , tu , naravno, drugi, službeni putovi.

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Zvala bih i derala se "gospođooooo kaaaapaaaaa..., ispalaaaaa vaaaam jeeee kaaapaaaa..."

Znam sebe. Da nisam vidjela prošla bih pored nje kao da je ne vidim i još bih Larisi rekla, ljubavi to nije naše.

Ja uvijek svima sve vraćam, ako se zezne prodavačica, ili nešto tuđe nađem.
    Nedavno smo došle doma iz kupovine ja i moja mrvica i bile u dm-u prije toga, i iza guze sam joj našla lakić za nokte. Ne znam niti kako nije svirao onaj lopužomat na vratima.
    Za 3 dana išla opet u isti dm (nije u istom gradu) i na blagajni vratila teti prodavačici. Objasnila sam joj detalje, a iskreno ona me je dosta zbunjeno gledala, kao da nisam normalna. Nema veze, ja jako mirno spavam.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Mi smo već svašta posijali, a nikada kad smo se vratili nismo našli.
    Jednom sam našla jednu cipelicu, slučajno sam vidjela prije toga dijete u kolicima s takvim cipelicama na nogama. U daljini sam skužila ženu s kolicima, s tim kolicima, i trčala s cipelom i dvoje djece da je stignem. Uspjeli smo, žena mi je čak htjela dati nekaj zato kaj sam joj cipeli našla i donjela, ali ja sam bila sretna jer je i ona sretna jer samo jedna ta cipela je koštala sigurno 250 kn.

Janko ima neku bedastu foru da svako malo dovuče nekaj iz vrtića i kaže da mu je to dao taj i taj.
    Kaj je stvarno među njima i kakvi su im dogovori ne znam, ali uvijek tražim da te stvari vrati u vrtić.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Prihvaćam vaša mišljenja, ali uvijek postoji ono ali....

kapa nije izgubljena na Trgu bana Jelačića niti u New Yorku gdje na istom mjestu ima x ljudi. Izgubljena je na stazi, u prije selu, nego gradu, gdje smo bile samo ona i ja. Vanzemaljce nisam vidjela!

Ja i dalje mislim- ja sam trebala bolje paziti, a ona je za mene kradljivica, ovaj puta kradljivica bez navodnika. Može se misliti ovako ili onako, birati grublje ili blaže riječi, uljepšavati i kititi, no od poštenja nema ni P!

I prema savjetu kuće stare , kupila sam danas dvije nove šilterice, svaka po 50,00 kn, pa nek se opet nađe netko tko svoj obraz prodaje za siću.

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa

X. I sad 'dokazi' na temelju toga tko te gleda sa suprotne strane ulice, a tko ne.
    Izgubili ste kapu, drugi put malo bolje pripazite i gotovo.

Ja potpisujem icyoh - i meni bi bilo bljak s ulice skupiti bilo kakav odjevni predmet, a dosad sam sve nadjeno ili vracala vlasniku ako je bio u blizini, ili stavila na vidno mjesto ako se vlasnik vrati traziti.

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Nestade mi post :?

Uglavnom, išao je otprilike ovako...

To pravnice zastupaju "nevin dok se ne dokaže krivnja" teoriju jel' Elin?

Uglavnom, ja bih isto zaključila da je stvar poupila jedina osoba u krugu od 100m, sumnjam da bi mi na pamet pala teorija o malim zelenim, patuljcima ili zračnom vrtlogu.
    Iako bih pitala "jeste li uzeli našu kapu,jedini ste koji ste tu prošli, a sad je nema".

Nisam pravnik pa si uzimam za pravo "površno" zdravorazumski zaključivati

Kavin avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Očito ta žena nije RODA i tako poštena kao mi sve ovdje ( naravno pod uvjetom da ju je, kako bivša vlasnica kape kaže, ona uzela tj. pokupšila sa ceste ).
    A možda još netko u mjestu ima takvu kapu pa je mislila da ju je taj netko drugi izgubio i uzela ju zato da ju njemu vrati...kaj znaš.

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj icyoh prvotno napisa
    To pravnice zastupaju "nevin dok se ne dokaže krivnja" teoriju jel' Elin?
    pa, čuj, ima nešto i u tome iako više baziram na osobnom iskustvu one koja često gubi stvari.

Uglavnom, ostavila sam jednom prilikom mob. u bircu i konobar mi ga je čuvao čitav dan (skužila tek idući dan da ga nema) i vratio mi ga. Ljudi su za mnom trčali da bi mi vratili dječju cipelicu, šešir, čak i novčanik i ključeve, šal, ma svega je tu bilo.

Znalo se dogoditi da nekaj posijem pa ne nađem poslije, ali to je stvarno rijetko. Moja iskustva su da ljudi, uglavnom, vele. I tako i ja, trčim i vičem za njima.

S druge strane, znalo mi se dogoditi da sam u kući izgubila x stvari (između ostalog i osobnu) i ne bi bog našao.
    To je neki misterij svemira, u mojoj kući postoji crna rupa, sigurna sam u to (to je razlog ili možda činjenica da stalno premještam stvari i da se rijetko zna dogoditi da mjesec dana stoje na istom mjestu - uglavnom, nađem uvijek neko "bolje" mjesto, pa se poslije ne mogu sjetiti koje je )

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Evo preporuke za čitanje: posudite djeci u knjižnici slikovnicu Jabuke gospodina Peabodyja. Napisala ju je Madonna, ne bi čovjek vjerovao , ali radi se o staroj priči iz Kabale. Posebno preporučujem autorici teme.

Kavin avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Moj buraz je u bircu ostavio mobitel, vratio se za pet minuta i nije ga bilo, a ni konobar nije znao ništa o tome.

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj elin prvotno napisa
    S druge strane, znalo mi se dogoditi da sam u kući izgubila x stvari (između ostalog i osobnu) i ne bi bog našao.
    To je neki misterij svemira, u mojoj kući postoji crna rupa, sigurna sam u to (to je razlog ili možda činjenica da stalno premještam stvari i da se rijetko zna dogoditi da mjesec dana stoje na istom mjestu - uglavnom, nađem uvijek neko "bolje" mjesto, pa se poslije ne mogu sjetiti koje je )
    Neee, postoji teorija o kućnim patuljcima koji kradu sitni inventar, posebno beštek.

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

mi smo izgubili alenovu jaknicu (predivnu jesensku)u čekaoni ispred patologije trudnoće gdje su mi došli u posjete. MM točno zna gdje ju je odložio i vratio se prije nego što su se ljudi razišli, jakne nije bilo. dakle, populacija trudnica i njihove rodbine :? :shock:
    mislio bi si čovjek možda je netko mislio da je njegova jer ima istu, ali na jaknici unutra je bilo njegovo ime i prezime i br. telefona
    dugo sam još bila ispunjena mješavinom očaja i neshvaćanja

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

na kiosku na kojem kupujem cigarete, često se nađu izgubljeni dokumenti. osobne, zdravstvene, bankovne kartice, čak i dječji pokaz za tramvaj .

s tetama koje tamo rade - imam dil da to uzmem i vratim vlasnicima. do sada ih je bilo od primorja do slavonije ravne ...

naime one to samo stave u izlog, a policija (zvala sam ih više puta) ne reagira. kako mene znaju, i znaju gdje radim - daju mi to s povjerenjem. i to mi je veliki gušt :D :D ... prekrasno mi je vidjeti kako se ljudi vesele ...

Ana i mamino zlato avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ja danas moram u cinestar po Evinu torbicu. Ostavila sam ju ispod sjedala. Valjda ću je naći. Da li se dvorane čiste između predstava ili ima šanse da ju je pokupio netko od sljedećih gledatelja?

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Ana i mamino zlato prvotno napisa
    Ja danas moram u cinestar po Evinu torbicu. Ostavila sam ju ispod sjedala. Valjda ću je naći. Da li se dvorane čiste između predstava ili ima šanse da ju je pokupio netko od sljedećih gledatelja?
    Pa nazovi ih tamo i pitaj jesu li pronašli tobricu!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ah, meni je ovo bolna tema.

moj je jakov izgubio novi prsluk zimski, u parkicu. dosao je sa sitericom, bilo je toplo, prsluk su ostavili na klupici, na odlasku su zabunom uzeli tudji prsluk! pisalo je cak ime djeteta unutra, iz skole je s drugoga kraja grada. nisam skuzila sto se dogodilo dok nije opet zahladilo, nekoliko dana poslije toga, pa u ormaru skuzim tudji prsluk! stavljala sam topice na forume na kojima postam, oglas u vrtic i u park, uzaludno, ali uza svu dobru volju nisam mogla naci vlasnike, kao ni nas dragi prsluk.

ako poznajete nekoga sa slicnom pricom, javite se. tudji je prsluk jos uvijek kod nas

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Danči29 prvotno napisa
    Citiraj Veki prvotno napisa
    Kad nešto nađem ili ispitujem kome je palo ( i vičem za nekim) ili ostavim jer će netko možda tražiti. To mi je normalno
    x
    x

i više puta se dogodilo kad sam šetala sa šogoricom koja ima blizance, i ja s Rokom da je nekome od njih iz kolica ispalo nešto, da je netko za nama vikao "ispala vam je kapa/rukavice/cipelica ...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

e da, i ja vicem, ili saljem djecu da otrce i odnesu onima kojima je ispalo.

ali kad smo kod vikanja, najradije vicem kad vidim da se neciji pas pokakao a vlasnik to ignorirao i ostavio. GOSPODJO, ISPALO VAM JE GOVNOOOOO!!

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj ivana7997 prvotno napisa
    ali kad smo kod vikanja, najradije vicem kad vidim da se neciji pas pokakao a vlasnik to ignorirao i ostavio. GOSPODJO, ISPALO VAM JE GOVNOOOOO!!
    Ja to uredno i kažem (oštrije). Ako meni nije gadljivo skupljati drekece za mojim psom onda ne vidim razloga da to netko ne radi. Šta mi ima biti gadljivo, to je naprosto nekultura i lijenost.
    Uostalom baš me zanima što bi takav vlasnik psa komentirao da čovjek izvrši veliku nuždu pod prozorom ili u parku.

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

ne vidim ništa filozofsko u ovoj temi...

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Joe prvotno napisa
    ne vidim ništa filozofsko u ovoj temi...
    x
    ako je zaključana ona o muževima i šopingu, meni bi ova bila prije na odstrelu

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Uz zaključak- pratite da l će se kapa pojavit na burzi, mogla bi se i ključati

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ne znam ni šta je falilo temi o muževima i shoppingu?

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Akcije

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ja baš digla prste nad tipkovnicu, kad ono... ključ

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj bubica27 prvotno napisa
    Uz zaključak- pratite da l će se kapa pojavit na burzi, mogla bi se i ključati

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Iva je neki dan posijala kapu i sunčane naočale u CC1, skužili smo tek kada smo došli do auta, pa sam se ja vratila redom kako smo išli po dućanima.
    Našla sam kapu među cipelama u Peku, tete nisu ni skužile da imaju nepozbati objekt među artiklima.
    Očale nisma našla, tko zna kam je njih zaturila.
    Ali sva sreća da kapu nije nitko "pospremio"

BP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj bubica27 prvotno napisa
    Akcije
    ni meni jos nije jasno zasto je to zakljucano.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

da vam je do ključanja pp-om bi obavijestile moderatoricu, ali neeee...

glavno da pišete po fuj temi i zazivate ključanje....

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •