Naslov sve govori poluluda smo. Jučer ujutro smo ostavili svekrvu u zaraznoj (proljev vjerojatno viroza u kombinaciji sa upalom bubrega) a Roko od prekjučer ima takav grozan proljev, kaka svakih 20-ak minuta od jučer popodne ima i temperaturu. Bili kod doktorice rekla je da je to virus i nek ga samo napajam čim više, navečer je klonuo i nije mogao hodat pa smo odjurili u deset navečer na zaraznu. Doktor reko da je blago dehidrirao, dao upute za dijetu (više se ne daje rigorozna) i kaže da nek pokušamo sve da ne dehidrira. Uzeli su stolicu u utorak ćemo znat da nije slučajno salmonela.
On i dalje kaka svaki čas uspjevam ga nekak naljevat, al nikak mu nemrem ugurat ORS (rehidracijsku il kak se već zove već sam na pol luda) pljuje van nikak, danas je nešto uspio i pojest, al su se već u stolici počeli pojavljivat mali tragovi krvi (vjerojatno su već crijeva iziritirana). A imamo i problem sa snižavanjem temperature jer sirup povrača, doktorice mi je preporučila da mu otopim eferalgan neće ga nikak okusit ni u čaju ni u vodi, a kad stavim čepić vrišti od bolova. Totalno sam izvansebe kaj je najgore nemam internet doma pa skočim negde pogledat sam da mi bude malo lakše. Nemam pojma kaj bude bojim se da nebumo prošli bez infuzije. Kaj je najgore i MM je pobro virus pa i on umire jedino se ja još držim al neznam dokle.