Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: Upomoć...?

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno Upomoć...?

Pozdrav svima,ja sam nova-novcata..Znam da vjerovatno postoji negdje neki link o ovome što ću ja pitati ali,nemojte se ljutiti,trenutno sam pre nervozna i pre uplašena da bih sada sama tražila... Dake,prvi dan zadnje mjesečnice :6.6. ,radila sam test (mokraća) u ambulanti prošli petak,trudnoća po nalazu potvrđena,kaže dr.trudni ste 5 tj,.dođite u petak (jučer) na uvz,bila sam al sada kaže nije ovo za 6tj.,gestac.mjehur ima 6mm a ploda nigdje,to vam je trudnoća i manja od 4 tjedna :? Naručena sam opet sljedeći petak... Imam zdravu i pametnu curicu od 2 god i ta mi je trudnoća bila kao iz bajke,nešto predivno....
    Panika mi je zato jer sam prije godinu i pol imala spontani,ne mogu to opet proći,ne mogu....Nakon toga su mi mjesečnice bile neredovite ali to nisu bila neka velika odstupanja,neka 4 dana u prosjeku i sad ne znam šta je,dr nije niša rekao a ja sam se bojala pitati-šta ako se plod ne razvija kako treba?kasni u razvoju?neće se razviti? pomozite molim vas,zanimaju me sva slična iskustva...

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Tika, samo se smiri, to je zaista malena trudnoća i skroz je OK da ne vidi još sve. Za sad je super da ti je GV u maternici, i samo pričekaj i sigurna sam da čete vidjeti mrvicu za tjedan dana.
    U mojoj prošloj trudnoći u 4-5 tjednu vidila mi je samo 1 GV. Za 10 dana je vidjela 2 bebe i 2 srca. Zato ne očajavaj

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Bok Roza,hvala na odgovoru...vidim da je do sad 16 ljudi pogledalo a samo je tvoj odgovor pa zaista hvala! I meni je utješno što je Gv u maternici,to je dr odmah potvrdio,mene samo brinu ovi +/- dani trudnoće,nekako mi je previše cijeli tjedan odstupanja..nemam izbora,svakako moram čekati taj petak iako već od jučer brojim sekunde do tog dana...zaista želim ovu bebu,želim živu i zdravu bebu i nekao ne mogu suspregnuti suze..znam da sam blesava,ali jače je od mene....

BP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Tika, strpljen - spasen, biti ce sve ok, neki put se zaista tek kasnije vidi plod. Ovisi i o UZV aparatu i o nekolicini faktora.
    Opusti se, to je najbolje sto mozes uciniti za sad. Biti ce sve ok.

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj BP prvotno napisa
    Tika, strpljen - spasen, biti ce sve ok, neki put se zaista tek kasnije vidi plod. Ovisi i o UZV aparatu i o nekolicini faktora.
    Opusti se, to je najbolje sto mozes uciniti za sad. Biti ce sve ok.
    x

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Tika prvotno napisa
    ne mogu suspregnuti suze..znam da sam blesava,ali jače je od mene....
    Tika, ma samo ti plači, bit će ti lakše. ja bi rekla da je tolika navala emocija djelomično i rezultat bujice hormona a hormoni su tu da štite bebu, zato ne brini, tu smo uz tebe

babel avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Tika cure su ti sve rekle. Ne brini, ni meni sa 5tj nije vidila plod a 3tj kasnije je malo srce uredno kucalo.
    Bit će sve ok

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

zelim da ti sve bude ok, meni su recimo ciklusi tocno 31 dan, nema manje il vise, sad ne znam tocno s kolko sam bila s prvom bebom na uzvu, mislim 5 plus 6, i bila je samo gv, nakon toga je pisalo biometrija minus 3-4 dana... a sad u drugoj sam bila ranije i vidio se embrij, isad je biometrija plus 4 dana... evo, a ciklusi zbilja po spagi, vjerojatno kasnija ovulacija i to je to. sretno.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Meni su ciklusi kao mihim-ini u dan svako 28 dana, a ovulacija mi je recimo full kasnila u ovoj trudnoći, tako da sam trudna 1 tjedan kraće nego sam mislila.
    Znam kako ti je, kad želiš bebicu i strepiš, Bog zna da se i ja tako osjećan nakon moja 3 anđelića. Ali zaista, za sad ti je sve super i ne moraš brinut, a kako su cure rekle, taj plać i hormoni su tipičan znak trudnoće. Ja sam se u 5 tjednu bila sva rascmoljila na epizodu zvijezdanih staza, raznjeli su neki planet

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa
    . Ja sam se u 5 tjednu bila sva rascmoljila na epizodu zvijezdanih staza, raznjeli su neki planet

vriiišt

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Evo da se javim...bila sam na uvz u petak,na nalazu piše ovako : Avg. 11.58mm / GA +2 / Percentille 7.88 / Embrio.odjeka nema ...

Dr.kaže da mi je ovulacija najvjerovatnije kasnila 2 tjedna,zato odstupanja u tjednima od zadnje menstruacije...Kaže još i da se NADA da će se na sljedećem uvz (opet u petak,31.7.) pojaviti plod tj. da bi morao...

Neznam uopće šta da mislim...

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Tika prvotno napisa
    Evo da se javim...bila sam na uvz u petak,na nalazu piše ovako : Avg. 11.58mm / GA 5+2 / Percentille 7.88 / Embrio.odjeka nema ...

Dr.kaže da mi je ovulacija najvjerovatnije kasnila 2 tjedna,zato odstupanja u tjednima od zadnje menstruacije...Kaže još i da se NADA da će se na sljedećem uvz (opet u petak,31.7.) pojaviti plod tj. da bi morao...

Neznam uopće šta da mislim...
    Citiram samu sebe jer ne zanm kako da "popravim" ovaj post,nije mi napisalo 5+2 nego samo +2 pa zato... također da kažem da na prijašnjem nalazu vidim da mi piše ovako :Avg.6,64mm / GA-prazno / Percentille 19,21

dorica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

može biti da ti je kasnila ovulacija jer je tako i mojoj kumi
    da joj je rodovita bila bi 6 tj. ali vidjeli su otkucaj puno kasnije
    ja se nadam da će i kod tebe biti sve u redu
    samo se ne smiješ nervirati jer to ti može samo štetiti

dorica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

a zaboravila sam napomenuti
    ona nije tu T planirala i imali su odnos kakti više od tj, dana poslije ovulacije

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •