Pozdrav svima,ja sam nova-novcata..Znam da vjerovatno postoji negdje neki link o ovome što ću ja pitati ali,nemojte se ljutiti,trenutno sam pre nervozna i pre uplašena da bih sada sama tražila... Dake,prvi dan zadnje mjesečnice :6.6. ,radila sam test (mokraća) u ambulanti prošli petak,trudnoća po nalazu potvrđena,kaže dr.trudni ste 5 tj,.dođite u petak (jučer) na uvz,bila sam al sada kaže nije ovo za 6tj.,gestac.mjehur ima 6mm a ploda nigdje,to vam je trudnoća i manja od 4 tjedna :? Naručena sam opet sljedeći petak... Imam zdravu i pametnu curicu od 2 god i ta mi je trudnoća bila kao iz bajke,nešto predivno....
Panika mi je zato jer sam prije godinu i pol imala spontani,ne mogu to opet proći,ne mogu....Nakon toga su mi mjesečnice bile neredovite ali to nisu bila neka velika odstupanja,neka 4 dana u prosjeku i sad ne znam šta je,dr nije niša rekao a ja sam se bojala pitati-šta ako se plod ne razvija kako treba?kasni u razvoju?neće se razviti? pomozite molim vas,zanimaju me sva slična iskustva...