Petra, pogledaj datum kod mene :D
i ja sam rodila u petrovoj. u koliko sati si ti rodila? Bit ce super ako smo jos bile susjede po boxovima :D :D :D
Ja mogu rec isto da mi je u radaoni bilo cisto ugodno - svi su bili vrlo susretljivi, puno smo se pricali, zezali ... a ja sam usput i rodila :D 8)
Moj box je cist pristojno i izgledao (tamo gdje je kada) - a u njemu je cak i mirisalo ...bio je utaknut glade el. osvjezivac zraka ... ja sam bila prilicno iznenadena kada sam to vidla - a isto sam ocekivlala nekakvu prostoriju ala "tamnica" gdje lanci vise po zidu i vatrica u kutu gori :D :D :D
U tom boxu je ctg na daljinski - tako da sam se mogla i bez problema setkati okolo.
Iznenadilo me i to sto bez obzira sto mi je porod dugo trajao (ja sam tamo bila od 3 ujutro - a rodila tek u 9:25) nisam dobila drip - vodenjak su mi ipak prokinuli - al' vec na samom kraju oko 15 min prije samog izgona.
Cak me poslije jedna vrlo ljubazna sestra iz radaone srela na hodniku - pitala me kako sam, kako se oporavljam i tako...jos smo se napricale
No, na odjelu za babinjace nazalost cisto druga prica...
ja sam ODMAH ... cim su me doveli u sobu naletila na onu divlju sestru koja se odmah pocela izderavati na mene jer sam ju lijepo zamolila da li se moze spustiti roleta jer mi je sunce przilo u glavu
... sto je najgore bila sam skroz izbezumljena (a i izmorena od poroda) da nisam stigla odmah reagirati - da mi sad "naleti" ne bi se bas lijepo provela.
Dalje moj krevet je bio cista katastrofa - nisam imala pravi madrac vec nesto ... ne znam kako bi to uopce opisala ... a niti jastuk - vec nekakve dve krpe sa zagi motivom u jastucnici :shock: (kao da je moj krevet bio onaj pomocni kojeg naguraju u sobu kada fali) - sam krevet bio je smjesten izmedu lavaboa i radijatora - tako da su me malo zaljevali s vodom a malo przio radijator.... bila sam![]()
![]()
![]()
Sto se tice tog odmora po noci... ja opet nisam imala srece - pored mene je bila zena koja je hrkala (mislim mm hrce - no on je amater naspram nje) i jos jedna par kreveta dalje - tako da po noci sam jedva malo oko sklopila - spasio me moj radio kojeg sam cijelu noc slusala na najglasnije.
A i kada sam dosla kuci imali smo problema dok se dojenje nije uspostavilo - jer nam je falilo to nocno dojenje...
Strasno me je smetaloe i sto su bebe hranili npr. prije nego sto su nam ih donjeli -tako da mi se vise puta desilo da mi je dosla sva bijela oko usta ili /i totalno uspavana - a par puta mi je na pocetku hranjenja bljucnula i to prilicno - jer su je nahranili neposredno prije ...![]()
A kupaone... ne znam da li je toliki problem zabit cavao u vrata da se barem stvari gdje imaju objesiti ... ovako smo se morale snalaziti kako smo znale... ja sam stvari trpala nekako u vrecicu - pa vezala za kvaku

Odgovori s citatom