Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Pitanje embrija kod hiperstimulacije!?

Nene2 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno Pitanje embrija kod hiperstimulacije!?

Drage moje,potaknuta ovim morbidnim zakonom i kao majka curice rođene uz pomoć mpo,pratim vas i proživljavam teško ovu morbidnu situaciju koju dopuštaju naši navodni predstavnici u Saboru.
    Nisam uspjela pronaći da li se negdje postavilo pitanje što sa embrijima kod žena sa hiperstimulacijom koja krene najčešće nakon punkcije i često zahtijeva i hospitalizaciju žene.U tom trenutku već je došlo do oplodnje jajnih stanica,ali se zameci ne smiju transferirati zbog opasnosti po zdravlje žene.Koga je slavni ministar predvidio za krvnika koji će uništiti malena bića budući da se njihovo zamrzavanje zabranjuje!?

Cannisa avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Mislim da je spominjao da će se u tim situacijama smjeti zamznuti...s time da se moraju vratitit čim prije se može.....

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Cannisa prvotno napisa
    Mislim da je spominjao da će se u tim situacijama smjeti zamznuti...s time da se moraju vratitit čim prije se može.....

Da, ali u Italiji... to se u Zakon uvrstilo nakon Ustavnog suda.
    Kod nas to Zakonom nije regulirano (kako reče tajnik Golem u emisiji Otvoreno).

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj Cannisa prvotno napisa
    Mislim, ustvari iskreno se nadam da se ovaj zakon neće tako striktno provoditi, tj. da će se embriji ipak zamrzavati, možda manje, ali s opravdanjem bolesti/hiperstimulacije i sl.
    Ne znam, ili će nam Milinović oformiti posebnu milicijsku postrojbu za kontrolu frižidera (PMPKF ).

Ili je svanuo dan kad će se u Hratskoj zakoni početi strogo provoditi, jer ja sad znam barem tri koja se ne provode (a nisam ni blizu pravnoj struci).

Znam i neke koji su u startu, kad su doneseni, bili neprovodivi, i to je učinjeno svjesno (ali bili su izbori, a zaštita prirode i mora uvijek lijepo zvuči u to vrijeme).

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

[quote="Pcelica Mara"]
    Ne znam, ili će nam Milinović oformiti posebnu milicijsku postrojbu za kontrolu frižidera (PMPKF ).

quote]

ja ih već zamisljam luda si bas se nasmija .A na čelu Petirka sa šajkačom

veta

Početno

Dobra fora sa milicijom, možda se vračamo u povijest jer tko zna što će nam donijeti novi zakon.
    Vjerojatno će ići u popis frižidera kao što su išli prije rata popisivati podrume.

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj lisa84 prvotno napisa
    Kod nas to Zakonom nije regulirano (kako reče tajnik Golem u emisiji Otvoreno).
    Strašno, kad pomisliš da gore ne može...
    Ali,važno daimamo zakon.
    Jeste čuli danas Jacu što poručuje penzićima - bolje da dobijete išta nego ništa.
    Pa šta je ovo - šutite i budite sretni što vas ne mlatimo i ne šaljemo u zatvor jer mislite drugačije i govorite što vas volja. Ili nam se to sprema na jesen.
    Nisam ogorčena, nego.....................

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj laky prvotno napisa
    A na čelu Petirka sa šajkačom
    ajme izašla mi kava na nos od smijeha

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove