Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: prehlada i dojenje (lijekovi)

tropical avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno prehlada i dojenje (lijekovi)

prehlađena sam, od klinca sam zaradila (virozan je neko vrijeme, sad mu se spustilo na bronhe). kako god, ne želim više trpiti prehladu i curenje iz nosa pa sam odlučila nešto koristiti, jer umirem. farmaceuti preporučuju ništa, tako sam se uvijek i do sad ponašala ali sad sa njegovih 13mjeseci ne mogu. valjda nešto ima da smijem. na onom linku koji piše u temi dojenje i lijekovi http://www.e-lactancia.org/ingles/inicio.asp sam provjerila sastav operila, maxflua i echinacee i sve j e'risk 1' level. nije 0, ali nije kao ni velik. zna li netko što ima risk 0 za dijete a da malo olakšava ove tegobe?

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

zna li netko što ima risk 0 za dijete a da malo olakšava ove tegobe?
    znaš da ti to smije odgovoriti samo pedijatar djeteta ili tvoj liječnik

ono što ti ja sigurno mogu reći da nije dobro da uzmeš je Maxiflu, jer sadrži pseudoefedrin, jedan od rijetkih lijekova u širokoj upotrebi za koji je dokazano da može smanjiti laktaciju, čak i već dobro uspostavljenu...

od "alternativnih" stvari, ne bi trebalo škoditi ispiranje nosa fiziološkom otopinom, inhaliranje nad vrućom kamilicom ili tako nečim, a da li će pomoći... :/

L&L0809 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

provjeri u ljekarni (ili s pedijatrom ili svojim doktorom) za efedrin kapi za nos. ja sam njih koristila u trudnoci (gin mi je rekao da mogu, al sam vec bila 8mj trudna).

tropical avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

znam sve, znam sve. trpim i dalje, bez ičega kao i uvijek, samo što uvijek imam isti odgovor... paaaa ako baš mooorate... inače bismo vam preporučili ništa. i tako mi i ovaj put sa ništa idemo dalje kroz prehladu...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •