Pokazuje rezultate 1 do 18 od 18

Tema: Peg Perego Pliko P3 Tri - fix ili Chicco Trio4Me

luni avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno Peg Perego Pliko P3 Tri - fix ili Chicco Trio4Me

Već dugo čitam sve vaše komentare vezane uz kolica i suzila sam izbor na ova dvoja i sada se nikako ne mogu odlučiti za jedna od njih. Prvi izbor su mi bila PP, ali sam se nakon dugog razmišljanja ipak odlučila za Chicco iz razloga što se sva tri sjedala mogu okrenuti na obje strane, ali i dalje me muči što sam za PP čula sve pohvale, a za chicco baš i ne. Odluku moram donijeti do kraja ovog tjedna jer je već kranje vrijeme da naručim kolica. Najviše me muče ta Chicco jer ze njih baš nisam čula puno komentara.

vidra avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

jednoj mojoj dragoj prijateljici su se chicco (najnovija u 2007-oj, koja ne znam) zauvijek zamjerila. na možda 3-4 šetnji im je otpalo kolo :/ u dućanu su ih poslali u servis u italiju. vratila su se nakon 2 mjeseca

ja imam pp 3u1. prezadovoljna.

laura_001 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

cure, evo da malo dignem ovu temu

recite mi vi koja ima ova pp tri fix, jeste li zadovoljne sa njima???
    danas mi jedna cura govori da joj užasno škripe kola?? jel to istina??

luni avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Ja sam na kraju uzela chicco i prezadovoljna sam. Probala sam neki dan od prijateljice pp tri fix i puno su teža za gurati. Ja mislim da nisam pogriješila što sam ipak izabrala ova druga. A što se tiče škripanja, pa skoro sva nakon nekog vremena počnu škripati. Ja sam našpricala između točkova sa onim wd-om ili kako se već zove (što se i brave špricaju kada škripe) i više ne škripe.

jkitanov avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

chicco su odlična :D
    no nama stoje u autu, a miš se nosa u slingu, pa propadoše novci
    Voza se samo ponekad s mm.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Mi imamo PP i moja bebica se vise ne zeli voziti u kosari, pa ju stavimo u autosjedalicu pa na kolica- e sad me zanima od kad bebe mogu u onaj sjedeci dio i jel se on moze nekako postavii u polu-polozaj pa da beba bude zavaljena slicno kao u as?

Ona ima tek dva mjeseca i svejesna sam da je za sjedenje jos prerano.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

tvoja curica u sjedeći dio može samo ako ga možeš spustiti u sasvim ravan položaj. autosjedalica služi vožnji u autu, ne bi je smjela (često i dugo) koristiti izvan njega.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

znam .. ne duze od dva sata Ali cim ju stavim u kosaru place i ne zeli se voziti, tako da nam je za setnju ovo jedino rjesenje.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

moj malac je u toj dobi u kolicima bio samo kad je spavao (košaru nismo ni imali, spuštaju se u ležeći položaj). budan - ponekad u slingu, ali najčešće na rukama.

probaj malo kombinirati s nosiljkom i rukama... kako raste tako će mijenjati preferencije. samo joj nemoj podizati naslon.

jkitanov avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj Ledolin@ prvotno napisa
    moja bebica se vise ne zeli voziti u kosari, pa ju stavimo u autosjedalicu pa na kolica- e sad me zanima od kad bebe mogu u onaj sjedeci dio i jel se on moze nekako postavii u polu-polozaj pa da beba bude zavaljena slicno kao u as?

Ona ima tek dva mjeseca i svejesna sam da je za sjedenje jos prerano.
    potpisujem
    A od kada se mogu vozati u toj kao sjedalici?

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ako misliš na autosjedalicu, dijete u njoj ne bi smjelo biti više od 2h dnevno. dakle, ok je ako npr. beba zaspi u autu pa je sa sjedalicom prebaciš na kolica - ali autosjedalicu ne bi smjela rabiti na način "klik na kolica, dijete unutra i u cjelodnevnu šetnju gradom".

jkitanov avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Ma da autosjedalica, neznam od kojeg mj. se smijemo vozati po gradu u njoj? Mi inače u šetnji budemo kratko ujutro i popodne i to završi sa nosanjem u slingu. Košara nam postaje tijesna, pa neznam kad se smije preseliti u sjedalicu. Nisam ni mislila baš brzo.
    Hvala

mis-pis avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Pitanje:
    Koliko u HR kostaju samo kolica Chicco For me?

Kod nas su u par dana kolica otisla sa 720KM na 810KM (sa 2700kn na 3040kn). I kako ste zadovoljne njima? Cine li vam se uska? :?

luni avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Mislim da su bila 3800 kn. Mi smo bebu stavili u ovaj treći dio sa 5, 5 i pol mjeseci ali samo u onaj poluležeći položaj i još uvijek je u njemu, sada ima 6 mj. i neću ju stavljati u ovaj ravni sve dok se sama ne počne sjediti. Ja sam zadovoljna sa njima i sa košarom i sa autosjedalicom, a i sada sa ovim trećim dijelom. Meni je bilo važno da su kolica lagana zbog nošenja na kat .

mis-pis avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Hvala! Isla sam ih gledati, ali se teta koja radi totalno zbunila, tesko joj je islo skidanje sjedeceg dijela i ponovo uklapanje u suprotnom smijeru. Pa sam ostala :? .

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj luni prvotno napisa
    Mislim da su bila 3800 kn. Mi smo bebu stavili u ovaj treći dio sa 5, 5 i pol mjeseci ali samo u onaj poluležeći položaj i još uvijek je u njemu, sada ima 6 mj. i neću ju stavljati u ovaj ravni sve dok se sama ne počne sjediti. Ja sam zadovoljna sa njima i sa košarom i sa autosjedalicom, a i sada sa ovim trećim dijelom. Meni je bilo važno da su kolica lagana zbog nošenja na kat .
    Je li košara za malu bebu imala dovoljno mjesta? Mislim nije je prerasla prerano? Čujem da je to često problem, da neke bebe nakon tri mjeseca više ne mogu stati u košaru? Jel možeš okrenuti smjer ručki dok je beba u kolicima ili je to komplicirana metoda montaže/demontaže cijelih kolica? Jel znaš koja je razlika između enjoy i trio 4 me? Hvala!!!

luni avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Razlika je u tome što se kod enjoj (to je kao model mislim iz 2007.g.) ne može okretati ručka, a kod trio 4 me (2008.g.) može. Ja sam na kraju uzela enjoj jer su bila 1.500 kn jeftinija jer su kao lanjski model. Razlika je u tome (koliko sam ja vidjela) što se ta ručka može okretati u oba smjera kod trio4me, ručke od košare i autosjedalice su deblje i opčenito cijeli kostur je napravljen od debljih, kako da kažem... cijevi znaš šta mislim. Što se tiče košare, mi smo ju i koristili neka 3 mjeseca i taman joj je tu negdje i postala malo tijesna (a bome smo i dugački). Onda sam počela kombinirati malo u autosjedalicu, malo u košaru i tako smo se stalno đirali dok nismo došli do ovog trećeg dijela, iako se i on ože spustiti u potpuno ležeći položaj i za ove vrućine joj je puno lakše biti u tome nego u autosjedalici. U autosjedalici se još vozimo u autu i dobra nam je. Imamo 9 kg i 72 cm. Za sada (7 mj.) služe nas odlučno. A jesam ga svega nadrobila

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Super si mi sve pojasnila! Puno hvala!!! Ta košara mi izgleda skroz neisplativa za 2-3 mjeseca, ali ja cu imati zimsku bebu pa je moram imati, pozdrav!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •