Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 62 od 62

Tema: Majice /Motovun --> skupljamo sredstva za poslati im maji

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Joooj jedva čekam ponedjeljak da ekipa u Motovunu osvane u našim majicama!!!
    Mislim da će nam Dado i Golemi past na dupe!

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

i ja bih uplatila 100 kn ali ne mogu do ponedjeljka, na moru sam, nadam se da to nije problem i molim broj racuna na pp

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

samo da im mogu vidjet face u tom trenutku sve bih dala

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa
    i ja bih uplatila 100 kn ali ne mogu do ponedjeljka, na moru sam, nadam se da to nije problem i molim broj racuna na pp
    Pinky, skupila sam sve sto je potrebno ili skoro sve, imamo 30 majica, ako slucajn zafali, bit cu slobodna zamoliti te )

Inace je dogovor s Motovuncima naknadni da ce oni majice nositi, ali mi ne mogu garantirati da ce ih moci nositi na otvorenju, presici zato sto smo malo zakasnili za akciju prikupljanja koja je trajala do 02.07.2009.

evo njihovog pisma:
    Postovan gdjo xxxx,

Evo, kako smos e culi telefonom, ja vam pisem da vam kratk iznesem nase stajaliste.

Mi smo ove godine pokrenuli akciju majice dobrote, one izgledaju kao ova u privitku, odnosno, mi smo bez obzira na sve sto je na njima stampali ovaj svoj zig. Kako bi cijela nasa akcija uspijela, mi moramo te majice i nositi po motovunu, a kako na vase majice ne stignemo vise otisnuti nas vizual, nemozemo ih prihvatiti kao "sluzbenu odjecu".

Molim Vas, nemojte ovo shvatiti kao nesto protiv vase akcije, vec jednostavno nemozemo nositi vase majice na pressicama.

Ono sto vam mi mozemo ponuditi je da nam vi posaljete neki broj majica, i da ih mi podijelimo svom "staffu", pa tko ih nosi ih nosi. Ja sam siguran da bi g, Grlic vrlo rado obukao tu vasu majicu, samo Vam nemogu garantirati za koju prigodu. Takodjer, ja bih vrlo rado nosio takvu majicu, a vjerujem da i dobar dio ekipe, jedino sto Vam mi nemozemo garantirati da ce se ekipa pojavljivati na slzbenim pressicama ili recimo na otvaranju ili dodjeli nagrada sa Vasim majicama.

Inace, vrlo rado cemo podjeliti Vase majice, ili Vam bilo kako drugo pomoci u akciji.

Nadam se da razumijete nas stav.

Srdacan pozdrav!

Obzirom da vise nisu mogli na nase majice odstampati DONATED/DONIRANO (sto je iskreno mogao biti dodatni gag), majice idu samo s originalnim natpisom KAD SRCE KAZE DIJETE, HRVATSKA KAZE NE. Mozda je i bolje da nisu odstampali taj svoj vizual, jer se nas natpis sigurno vise ne bi dobro vidio (vidjela sam kako izgledaju te majice s DONATED)
    Odlučili uglavnom ipak idemo s akcijom, posebno zato sto su mi obecali da ce doci neki left-wing politicari kojima ce takodjer dijeliti majice...... pa njihov personal u Motovunu, pa lokalni politicari, pa .........

JOS JEDNOM HVALA MOTOVUNCIMA I GOSPODINU KOJI JE PISAO GORNJI MAIL IZ MOTOVUNSKOG ORG. TEAMA, KOJI JE INACE TAKODJER NA RODAMA JER KAKO KAZE IMA DIJETE

aenea avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ako 5 ljudi natjeramo da se zapita - isplati se

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Meni je to super. Svaki od njih u nasoj majici znaci jako puno jer tamo cirkulira puno ljudi. A ja sam sigurna da ce ih motovunci rado nositi.Hvala im.

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj taca70 prvotno napisa
    Meni je to super. Svaki od njih u nasoj majici znaci jako puno jer tamo cirkulira puno ljudi. A ja sam sigurna da ce ih motovunci rado nositi.Hvala im.
    X

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

To bi bilo SUPER! Nadam se da ima tamo pametnih ljudi! :D

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

WOW!
    super cure
    nema veze, glavno da cirkuliraju

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

bilo bi idealno da se pojave u njima na npr. otvaranju ili na konferenciji za novinare, ali razumijem iz kojih razloga to nisu u mogućnosti

super da cirkuliraju u njima okolo i da su uz nas

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

ma joj, da ih i jednom navuku na sebe - bilo bi super! Nadam se da hoće!
    I da će to netko od divnih novinara koji se zalažu za nas popratit!

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

jeste možda snimile nekog u majici? Ja gledala neki prilog, al imali su one - donirano, pa sam u drugom planu tražila nekog s našom...

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •